Το Ταίρι Ξέρει έρχεται το Σαββατοκύριακο
Media

Το Ταίρι Ξέρει έρχεται το Σαββατοκύριακο

Από το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:30 το απόλυτο τηλεπαιχνίδι για ζευγάρια, «Το Ταίρι Ξέρει» θα συνεχίσει να υποβάλλει σε δοκιμασίες ζευγάρια, που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον…

Το ψυχαγωγικό show που κράτησε συντροφιά και διασκέδασε όλη την οικογένεια το καλοκαίρι συνεχίζει στον ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα στις 17:30 με παρουσιαστή τον δημοφιλή showman, Τόνι Σφήνο!

Σε κάθε επεισόδιο τέσσερα ζευγάρια θα υποβάλλονται σε ευφάνταστες δοκιμασίες παιχνιδιών. Τα παιχνίδια χωρίζονται σε τέσσερις γύρους στους οποίους οι συμμετέχοντες θα συλλέγουν πόντους. Μόλις ολοκληρωθούν οι τρεις πρώτοι γύροι προκύπτει το πρώτο ζευγάρι που θα παίξει στον μεγάλο τελικό της ημέρας. Στον τέταρτο γύρο θα παίζουν τα τρία εναπομείναντα ζευγάρια για να προκύψει το δεύτερο ζευγάρι του τελικού. Στον μεγάλο τελικό κάθε επεισοδίου τα δύο αντιμέτωπα ζευγάρια θα διεκδικούν ένα αυτοκίνητο ή ένα scouter.

O ανατρεπτικός performer που τάραξε τα νερά της showbiz με την έντονη προσωπικότητά του, Τόνι Σφήνος, θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε ταίρι που ξέρει ή και σε κάθε ταίρι που θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved