Μαρία Σαράφογλου: «Έχω κατορθώσει να κρατήσω τον ανταγωνισµό και τη φιλοδοξία σε ένα υγιές επίπεδο»
Media

Μαρία Σαράφογλου: «Έχω κατορθώσει να κρατήσω τον ανταγωνισµό και τη φιλοδοξία σε ένα υγιές επίπεδο»

Η Μαρία Σαράφογλου μιλάει για τις επαγγελματικές επιλογές της, για το πώς αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό στην ενημέρωση αλλά και τον λόγο που επέλεξε τον συγκεκριμένο τομέα στον χώρο της τηλεόρασης... 

Ο χώρος είναι ανταγωνιστικός και απαιτεί παράλληλα ομαδικότητα. Δύσκολη ισορροπία;

Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Το στοιχείο της τηλεοπτικής προβολής ξυπνά πρωτόγονα ένστικτα στους ανθρώπους και πολλές φορές τους αποπροσανατολίζει. Αν αποφύγει κάποιος το vertigο και πατά γερά στη γη, τότε µπορεί να συνεργαστεί οµαδικά και αποτελεσµατικά. Οµολογώ, πάντως, πως τα µεγάλα γεγονότα πάντα µας ενώνουν. Αλλωστε στον ΑΝΤ1 είµαστε ένα!

Εσείς είστε ανταγωνιστική;

Φροντίζω να έχω πάντα ένα κίνητρο. ∆εν εφησυχάζω ποτέ και προσπαθώ να βελτιώνοµαι καθηµερινά όχι µόνο ως επαγγελµατίας, αλλά και ως άνθρωπος. Εχω κατορθώσει να κρατήσω, όµως, τον ανταγωνισµό και τη φιλοδοξία σε ένα υγιές επίπεδο.

Γιατί επιλέξατε την ενημέρωση;

Από πολύ µικρή ηλικία ήθελα να γίνω δη- µοσιογράφος. Λάτρευα την ενηµέρωση, τις ειδήσεις, είχα πολιτικά ερείσµατα από την οικογένειά µου και διψούσα να µαθαίνω τι συµβαίνει στον κόσµο. Εκτοτε δεν έχει αλλάξει κάτι. Παραµένω συνεπής µε τις αρχικές επιλογές µου και είναι δύσκο- λο να µε φανταστώ σε διαφορετικό ρόλο.

Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, θα κάνατε τις ίδιες επαγγελματικές επιλογές;

∆εν έχω µετανιώσει για καµία µέχρι σήµερα.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved