Media

Ευαγγελία Αραβανή: Το σχόλιό της on camera για την Σπυροπούλου, που θα συζητηθεί!

Gossip-tv Team

Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε για την συγκατοίκηση με τον Νίκο Οικονομόπουλο, τις πλαστικές επεμβάσεις και αν έχει κάνει, αλλά αναφέρθηκε και στην… Queen Ντίνα και το My Style Rocks!

Αρχικά η Ευαγγελία μίλησε για το «Project Runway» στο Open, που πρόκειται έναν διαγωνισμό που έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Σ' αυτόν τον διαγωνισμό 16 παίκτες επιδιώκουν να γίνουν οι πιο επιτυχημένοι σχεδιαστές μόδας, αλλά πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με δύσκολες δοκιμασίες. Τα σχέδια και οι δημιουργίες τους θα κρίνονται από καταξιωμένους ανθρώπους του κόσμου της μόδας. «Είναι ένα talent show για σχεδιαστές και θα βγει ο καλύτερος σχεδιαστής της γενιάς… Εγώ δεν μπορώ να κρίνω αυστηρά, δεν είναι το στυλ μου» τόνισε η Ευαγγελία.

Τι είπε όμως για το My Style Rocks, όταν ρωτήθηκε; Η παρουσιάστρια είπε «Ήμουν σίγουρη ότι θα μου κάνατε την ερώτηση για το My Style Rocks. Το έχω δει… Έχω δει κάποια στιγμιότυπα στο ίντερνετ. Πάνω κάτω βλέπω το ίδιο πράγμα.»! Τι είπε για τις πλαστικές επεμβάσεις; Έχει κάνει η ίδια; Τι λέει για τον αγαπημένο της Νίκο Οικονομόπουλο με τον οποίο εδώ και καιρό συγκατοικούν!

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved