My style rocks Gala: Οι εμφανίσεις από αρχαία Ελλάδα η Ιωάννα Τούνη και η ανατροπή
Media

My style rocks Gala: Οι εμφανίσεις από αρχαία Ελλάδα η Ιωάννα Τούνη και η ανατροπή

Άρωμα Αρχαία Ελλάδας αναδύεται από το πλατό του αποψινού Gala του «My style Rocks». Οι 11 κοπέλες εμφανίζονται ως αρχαίες …θεότητες προσπαθώντας να κερδίσουν την υψηλότερη βαθμολογία.

Η Ιωάννα Τούνη έρχεται στο αποψινό επεισόδιο για να αναστατώσει και να πάρει τη θέση του τέταρτου κριτή. Η όμορφη Θεσσαλονικιά επιστρέφει στο stage του «My style Rocks» και ανεβάζει την θερμοκρασία με την εκρηκτική εμφάνισή της και το χορό της. Δεν παραλείπει να μπει και στο κόνσεπτ της βραδιάς υποδυόμενη τη Γοργόνα του Μέγα Αλέξανδρου.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θα αξιολογήσουν τις εμφανίσεις: της Μέδουσας, της Περσεφόνης, της Δανάης, της Ήρας, της Αφροδίτης, της Αμαζόνας, της Κίρκης, της Αθηνάς, της Aρτέμιδος, της Ωραίας Ελένης και της Εστίας.

Στο τραγουδιστικό μέρος της βραδιάς μία ακόμη εντυπωσιακή παρουσία η Shaya.
Η βραδιά εκτός από την νικήτρια που θα πάρει την επιταγή των 2.500 ευρώ και τη χαμένη που θα αποχωρήσει κρύβει μία ακόμη έκπληξη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχεται και πάλι την Τάνια, την Τζούλια και τη Σπυριδούλα που με εμφάνιση come back επιδιώκουν να πάρουν τη θετική ψήφο από τις συμπαίκτριες τους. Ποια θα καταφέρει να ξαναμπεί στο παιχνίδι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved