Media

«Revenge Body» με την Ιωάννα Λίλη - Έρχεται στο OPEN TV

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Λίλη επιστρέφει στις οθόνες μας!

Στο Open tv και με την εκπομπή «Revenge Body» θα δούμε αυτή τη σεζόν την παρουσιάστρια.

Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν δύο άνθρωποι που ονειρεύονται ένα διαφορετικό μέλλον για τον εαυτό τους. Με λίγα λόγια, θέλουν να πάρουν τη δική τους «εκδίκηση» για τις στιγμές που ένιωσαν άσχημα, για τις προσβολές που άκουσαν, για τις ώρες που κοίταξαν τον καθρέφτη τους και απογοητεύτηκαν.

Η εκπομπή αναλαμβάνει να τους «μεταμορφώσει» και μέσα από μια σειρά δοκιμασιών, να τους ξαναδώσει πίσω τη χαμένη τους ζωή. Η Ιωάννα Λίλη θα υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μία ιδιαίτερη φάση της ζωής τους. Εξαιτίας της έντονης κριτικής από το περιβάλλον τους, έχουν πάψει να πιστεύουν στον εαυτό τους και έχουν χάσει την αυτοπεποίθηση τους. Συνήθως πρόκειται για άτομα με πρόβλημα βάρους, αλλά στο ελληνικό «Revenge Body» θα δούμε και διαφορετικές περιπτώσεις. Όπως και να έχει, όμως, ο στόχος όλων είναι ένας: να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, και να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Με λίγα λόγια, να κερδίσουν τη ζωή τους πίσω.

Η παρουσιάστρια αναλαμβάνει να συζητήσει μαζί τους και να εντοπίσει τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή τη θέση. Συνήθως, πρόκειται για κάποιο άτομο από το στενό τους περιβάλλον, ένα γονιό, φίλο ή σύντροφο, ο οποίος τους ασκεί έντονη κριτική και με τη συμπεριφορά του τους υποτιμά Κάπως έτσι, το ταξίδι της «μεταμόρφωσης» ξεκινά... Μια ομάδα από γυμναστές, beauty experts, life coaches αλλά και γιατρούς, αναλαμβάνει να βοηθήσει τον καλεσμένο μας να πετύχει το στόχο του. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά δύσκολη και πολύπλοκη. Στο τέλος κάθε επεισοδίου διοργανώνεται ένα μεγάλο πάρτι, όπου καλείται και το πρόσωπο που είχε φέρει σε δύσκολη θέση το συμμετέχοντα.

Δείτε το τρέιλερ....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved