Έλληνας ηθοποιός παραδέχτηκε: «30 χρόνια νύχτα, 25 χρόνια έπινα ένα μπουκάλι κάθε βράδυ»
Media

Έλληνας ηθοποιός παραδέχτηκε: «30 χρόνια νύχτα, 25 χρόνια έπινα ένα μπουκάλι κάθε βράδυ»

Δούλευε βράδυ και αναγκαστικά, όπως λέει ο ίδιος, κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, χωρίς όμως ποτέ να γίνει αλκοολικός. 

Ο λόγος για τον Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος μιλώντας στο Ooh la la! αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο κομμάτι της ζωής τους. Όταν η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη αναρωτήθηκε: «Πώς πίνετε ένα μπουκάλι ρε παιδί μου; Πώς το κατεβάζετε αυτό το πράγμα; Θέλω να σου πω, επειδή είναι και πικρό», εκείνος απάντησε: «Έλα να σου δείξω ένα βράδυ. Πικρό ε; Σιγά σιγά δεν καταλαβαίνεις» είπε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Σε παίρνει η μπάλα σιγά σιγά. Και είναι πολύ εύκολο να γίνεις αλκοολικός, αλλά εγώ δούλευα βράδυ, είχα μαγαζί. Αλλά να σου πω κάτι; Εγώ δεν ήπια ποτέ μέρα. Για να γίνεις αλκοολικός πρέπει να πίνεις και μέρα. Εγώ δεν ήπια ποτέ πριν τις 12 το βράδυ. Πώς το έκοψα; Κόβοντας τη νύχτα. Αλλιώς δεν κόβεται. Ξέρεις γιατί; Γιατί βαριέσαι. Λες τώρα δεν περνά η ώρα. Με το αλκοόλ περνά η ώρα σφαίρα. Εν τω μεταξύ έρχεται ο άλλος και σου λέει κάτι πα..ριες, κάτι αηδίες κι εσύ τα βρίσκεις πολύ ενδιαφέροντα αυτά. Τα λεγόμενα χάμπερα. Ενώ χωρίς αλκοόλ θέλεις να τον πλακώσεις στο ξύλο. Σου λέει καλησπέρα και θέλεις να του ρίξεις μια σφαλιάρα να φύγει από τα σκαλιά. Ξέρεις τι γίνεται; Το αλκοόλ έχει ένα ιδίωμα να καλύπτει τα κόμπλεξ κατωτερότητάς σου. Είναι υποκατάστατο κακής φύσεως».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved