Media

Η πρώτη αντίδραση του Αρναούτογλου για το τέλος της συνεργασίας του Κανάκη με τον ΑΝΤ1

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Κανάκης έληξε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1! Ανακοίνωσε μάλιστα το τέλος του από τον σταθμό με μία επιστολή στα μέσα και άφησε και αρκετές μπηχτές και αποκάλυψε ι όλο το παρασκήνιο της απόφασής του αυτής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα από τα πρόσωπα για το οποίο ακούγεται ότι δεν έχει ακόμα εκπομπή στον ΑΝΤ1 επειδή δεν ήθελε ο Αντώνης Κανάκης. Ο δημοσιογράφος του Happy Day, Μιχάλης Πλεμμένος τον συνάντησε πριν την ραδιοφωνική εκπομπή του και είπε για όλα όσα ακούστηκαν για τη σχέση του με τον Κανάκη αλλά και την απόφαση του Αντώνη να λήξει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια.
Ο Γρηγόρης τόνισε: «Είναι στενάχωρο καθετί που συμβαίνει όταν λύεται μια συνεργασία τόσων χρόνων. Εμένα, πραγματικά, μου φάνηκε πάρα πολύ παράξενο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Αντώνη και ότι πρόβλημα επαγγελματικό είχαμε το λύναμε ή γράφοντας ένα μήνυμα ή ένα e-mail, από τότε που δεν κάνουμε τόση παρέα όση κάναμε πριν. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Σίγουρα πολύ στενάχωρο όταν μία συνεργασία λύνεται μετά από 21 χρόνια. Δεν είχα ποτέ κανέναν διαξιφισμό, καμιά διαμάχη με τον Αντώνη. Πάντα ό,τι είχαμε να λύσουμε, το λύναμε μεταξύ μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved