Media

Γιάννης Μπέζος: «Αισθανόμαστε όλοι περίεργα που έκλεισε το MEGA, αισθανόμουν χειρότερα όταν…»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Open TV, «Ώρα Ελλάδος 07:00» και με τη Ρένια Λουΐζίδου και τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο ήταν τα τελευταία πρόσωπα που είδαμε στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA, πριν πέσει το «μαύρο»!

Το Μεγάλο Κανάλι έκλεισε τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου με τη σειρά «Οι Απαράδεκτοι».
Ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Είχα κάνει 6-7 σειρές στο MEGA όλο αυτό διάστημα. Το κανάλι αυτό είχε την ιδιαιτερότητα ότι χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη μυθοπλασία. Τόσο στο χώρο της κωμωδίας, όσο και στα κοινωνικά δράματα. Μην πάμε στα καθημερινά που είναι μια συνήθεια των τελευταίων δέκα ετών. Παλαιότερα είχε μια πολύ μεγάλη δραστηριότητα το MEGA.»!

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να πω ότι βεβαίως αισθανόμαστε όλοι αμήχανα που έκλεισε, αισθανόμουν χειρότερα όταν ήταν στον αέρα και γινόταν αυτό το άρρωστο. Το οποίο δεν είχε κανένα νόημα. Δηλαδή μια συχνότητα η οποία έπαιζε πράγματα ου μας θύμιζαν τα νιάτα μας. Το MEGA έχει μια πολύ μεγάλη ταινιοθήκη πίσω του η οποία έχει κάνει στους συμπατριώτες μας μια πολύ καλή συντροφιά και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά η δική μας στην τηλεόραση. Το μυστικό της μυθοπλασίας είναι το μεράκι. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων, ούτε ανθρώπων. Υπάρχουν και τώρα άνθρωποι. Δεν υπάρχει η ίδια διάθεση. Δεν το λέω για τους άλλους το λέω για τον εαυτό μου. Πρέπει να επαναφέρουμε το μεράκι. Δηλαδή αυτό που δεν γνωρίζαμε τότε. Όταν ξεκινήσαμε αυτές τις σειρές που λέμε, δεν ασχολιόταν κανείς ούτε με τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε με τις ηλικίες και τα δυναμικά και αδύναμα κοινά. Αυτά είναι εκ των υστέρων. Μετά γίναμε πιο υποψιασμένοι και χάθηκε αυτή η πρωτογενής αγωνία να δώσουμε κάτι καινούριο στον κόσμο»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved