Κώστας Τσουρός: «Η πρόταση της Ναταλίας ήρθε την κατάλληλη στιγμή»
Media

Κώστας Τσουρός: «Η πρόταση της Ναταλίας ήρθε την κατάλληλη στιγμή»

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά βρήκε τον δημοσιογράφο στον Alpha δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, την οποία εκτιμά τόσο για την αλήθεια της στη ζωή όσο και για την πορεία της στο γυαλί.

Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 13.50, ο δημοσιογράφος αναλύει την επικαιρότητα με τον δικό του τρόπο, καθώς έχει θητεύσει για χρόνια στην ενημέρωση και στο ρεπορτάζ στα δελτία της ΕΡΤ αλλά και του ΑΝΤ1.

Ύστερα από δύο σεζόν στο «Πρωινό» με τη Φαιή Σκορδά, τι ήταν αυτό που τον... έπεισε να αλλάξει τηλεοπτική παρέα;

«Ήταν ένα κύκλος που έκλεισε. Πέρασα πολύ ωραία εκεί. Μάλιστα, είδα και τα παιδιά στην πρεμιέρα της εκπομπής, γιατί μου είχαν λείψει και είχα δεθεί μαζί τους. Αλλά ως χαρακτήρας μου αρέσει να αλλάζω συνεχώς, γιατί αλλιώς νιώθω ότι βαλτώνω, θέλω να εξελίσσομαι. Η πρόταση της Ναταλίας ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Μάλιστα, επειδή η Ναταλία, ο Θέμης Γεωργαντάς και εγώ κάνουμε παρέα και εκτός δουλειάς, μου είχε πει ότι αν κάποτε γυρνούσε στον Alpha θα με ήθελε δίπλα της στο νέο ξεκίνημα. Έτσι και έγινε και "καλύτερα δεν γίνεται"» μας λέει. Μάλιστα, όταν μιλάει νια τη Ναταλία το βλέμμα του... γλυκαίνει! «Η Ναταλία που βλέπετε στην τηλεόραση δεν έχει διαφορά από την πραγματική ζωή της. Μπορεί να μοιραστεί τα πάντα με τον τηλεθεατή της. Δεν είναι ψεύτικη. Επειδή είμαι όμως και φιλόλογος, θαυμάζω τη Ναταλία και για ακόμη έναν λόγο: κάνει σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας!» είπε στην espresso ο Κώστας Τσουρός

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved