Το χώσιμο της Μαρίας Κορινθίου στα κορίτσια του GNTM: «Δεν αξίζουν να είναι εκεί»
Media

Το χώσιμο της Μαρίας Κορινθίου στα κορίτσια του GNTM: «Δεν αξίζουν να είναι εκεί»

Την άποψη της για τα σχόλια των τελευταίων ημερών γύρω από τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά και για τα κορίτσια του GNTM, εξέφρασε η Μαρία Κορινθίου μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της.

Ποια είναι η άποψη σου για τα σχόλια των τελευταίων ημερών γύρω από τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου;

«Εγώ αυτά τα βροντοφωνάζω χρόνια. Θεωρούμε ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τον άλλον, αλλά την ίδια ώρα ο καθένας κρίνεται από τα λόγια του. Κρίνεις, θα κριθείς. Δράση, αντίδραση. Απαρνιόμαστε την παιδεία μας, το ήθος μας ως άνθρωποι υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι δημοκρατία Πιστεύουμε ότι πουλάει το να κάνουμε επίθεση σε πέντε ανθρώπους, να μιλήσουμε ειρωνικά για κάποιον άλλον ή το να κοροϊδέψουμε και να προσπαθήσουμε να υποβιβάσουμε για παράδειγμα κάποιον αλλήθωρο. Θυμώνω, λοιπόν, όταν μου στέλνουν μηνύματα κορίτσια 13 και 14 χρονών και μου λένε «δέχομαι οιι11νΐη§ για την εμφάνιση μου».

Σκέψου, κορίτσια που είναι πανέμορφα κιόλας. Και εγώ τους γράφω: «Κορίτσι μου, είσαι ένα όμορφο πλάσμα, τι σου έχουν κάνει; Γιατί θεωρείς ότι έχεις καμπύλες; Και τι είναι καμπύλες; Γιατί σου κάνουν αυτό το πράγμα;». Είναι μεγάλη ντροπή. Αισθάνομαι όμορφα όταν μου λένε ότι τους έχω βοηθήσει να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους. Η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι στην ψυχή του και τα ψεγάδια μας βρίσκονται στον χαρακτήρα μας. Δεν κάνω παρέα με όμορφους εξωτερικά ανθρώπους αλλά με όμορφους εσωτερικά. Να, προχθές έβλεπα μια κόπελα στο GNTM και είπα στον Γιάννη: «Όσο όμορφη και να είναι αυτή η κοπέλα, πόσο άσχημη μοιάζει στα μάτια μου». Είναι η αλήθεια μου», λέει στο Down Town και συνεχίζει:

«Θεωρώ ότι κάποια κορίτσια θα έπρεπε να φύγουν. Δεν αξίζουν που βρίσκονται εκεί και που τους δίνεται το βήμα. Ναι μεν το επάγγελμα είναι πολύ σκληρό, αλλά το να δίνεις βήμα σε ανθρώπους που δεν έχουν ευγένεια ψυχής και ήθος δεν είναι σωστό. Η showbiz θέλει ήθος και όταν κάποιοι άνθρωποι δεν το έχουν, δεν μπορούν, δεν πρέπει και δεν θα πάνε μπροστά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved