Το τατουάζ: Ο Σωκράτης έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια σχετικά με τη μητέρα του..
Media

Το τατουάζ: Ο Σωκράτης έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια σχετικά με τη μητέρα του..

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, η Όλγα πέφτει αναίσθητη στο κελί της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Νάνσυ ομολογεί στον Σέκερη όλη την αλήθεια σχετικά με τον Γιώργο και τις υποψίες της ότι βρίσκεται πίσω από την απαγωγή του μωρού της οικογένειας Μελά. Ο Πέτρος προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία που να ενοχοποιούν τη Μαργκώ, αλλά πέφτει σε τοίχο. Η συμπεριφορά της Αθηνάς αρχίζει να παραξενεύει τον Νικόλα. Η Ελένη και ο Ορφέας περνάνε τις τελευταίες μέρες του γάμου τους μέσα στην ένταση. Η Τατιάνα ρισκάρει τα πάντα προκειμένου να εντοπίσει το μωρό και να το γυρίσει σπίτι του.

Ο Στέφανος τρέχει στο νοσοκομείο για να σταθεί δίπλα στην Όλγα και παρόλο που η στιγμή είναι ακατάλληλη, οι δύο τους καταφέρνουν να μείνουν μόνοι ύστερα από πάρα πολύ καιρό.. Ο θάνατος του Στηβ κεραυνοβολεί την Αμαλία που για πρώτη φορά νιώθει φοβισμένη. Η Χριστίνα αποφασίζει να βρει στοιχεία υπέρ της Όλγας, ακόμα κι αν χρειαστεί να παρανομήσει για να τα αποκτήσει. Ο Σωκράτης έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια σχετικά με τη μητέρα του..

Η μεγάλη στιγμή για τον Τόνυ και την Τατιάνα φτάνει, καθώς με μάρτυρες τον Νικόλα και την Αθηνά παντρεύονται στο δημαρχείο. Η οικογένεια Μελά ανακουφίζεται με την επιστροφή του μωρού, όμως η χαρά τους θα διακοπεί από την εμφάνιση του Γιάννη που τους ανακοινώνει πως θα το πάρει άμεσα. Η Αμαλία εξομολογείται τους φόβους της στον Θεοχάρη κρυφά από τη Βέρα, που παρεξηγεί την συμπεριφορά τους.

Ο Στέφανος απολαμβάνει τον χρόνο που έχει με την Όλγα στο νοσοκομείο και πεισμώνει να βρει στοιχεία να την αθωώσει, ακόμα κι αν χρειαστεί να τα βρει με άνομα μέσα. Ο Αλέξανδρος μαθαίνει για την εμπλοκή της Νάνσυ σε παράνομες υποθέσεις και πέφτει από τα σύννεφα. Η Νικόλ, μέρα με τη μέρα, γίνεται ένα πιστό αντίγραφο της Μαργκώ.. Ο Ορφέας ξεσπάει τις τύψεις του για τον Σωκράτη στην Ελένη, ενώ εκείνη μετράει στιγμές μέχρι να φύγει από το σπίτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved