Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Ας ηρεµήσουµε, µαγειρεύουµε γιατί γουστάρουµε»
Media

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Ας ηρεµήσουµε, µαγειρεύουµε γιατί γουστάρουµε»

 Για τη νέα του εκπομπή «Food n’ Friends» που παρουσιάζει με τον φίλο του Ηλία Φουντούλη αλλά και για τον λόγο που τελικά έγινε μάγειρας, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Σκαρμούτσος...

«Food n’ friends». Μια διαφορετική εκπομπή μαγειρικής…

Είναι κάτι που πρότεινα εγώ. Ηθελα να κάνουµε µια εκποµπή µαγειρικής λίγο διαφορετική, γιατί θεώρησα ότι η µαγειρική τα τελευταία χρόνια έχει σοβαρέψει αρκετά. Και βέβαια, µέρος όλου αυτού ήµουν κι εγώ. Ολα αυτά µε το «κρίνουµε», µε τις φωνές είχε γίνει too much. Ηθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, για να δείξω ότι τελικά η µαγειρική είναι χαλαρό πράγµα. ∆ηλαδή, ας ηρεµήσουµε, µαγειρεύουµε γιατί γουστάρουµε. Αλλιώς δεν µαγειρεύουµε, τρώµε έξω. Θέλω να πω ότι έχεις ανθρώπους που µαγειρεύουν γιατί το γουστάρουν πραγµατικά, γουστάρουν το καλό φαγητό κι έχεις αυτούς που ενώ δεν γουστάρουν τη µαγειρική, τους αρέσει το καλό φαγητό. Εγώ ήθελα να περάσω τo ότι µαγειρεύουµε για να χαλαρώσουµε κι επειδή γουστάρουµε και µπορούµε να το κάνουµε µε φίλους, µπορούµε να περάσουµε καλά και ότι τελικά αυτός είναι ο σκοπός της µαγειρικής. Εγώ γι’ αυτό έγινα µάγειρας.

Με τον Ηλία Φουντούλη πώς έγινε το «πάντρεμα»;

Ο Ηλίας ήταν ο αρχισυντάκτης µου στο «Blind Taste». Είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος. Είναι κωµικός, κάνει stand up comedy, είναι συγγραφέας, είναι youtuber και είναι και πτυχιούχος µάγειρας από µεγάλη σχολή στο εξωτερικό. Χαίροµαι που φαίνεται αυτή η χηµεία που έχουµε µεταξύ µας. Είµαστε φίλοι και στη ζωή.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved