Γιάννης Δρυμωνάκος: «Δεν µπορώ να συγκρίνω τους «Θαλασσόλυκους» µε το “Survivor”»
Media

Γιάννης Δρυμωνάκος: «Δεν µπορώ να συγκρίνω τους «Θαλασσόλυκους» µε το “Survivor”»

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος δείχνει να διανύει µια ιδιαίτερα δηµιουργική περίοδο. Με την εκποµπή «Οι θαλασσόλυκοι», που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, έζησε µια ακόµη ξεχωριστή εµπειρία.

«∆εν µπορώ να το συγκρίνω µε το “Survivor”, γιατί ήταν κάτι τελείως διαφορετικό και δεν πεινάσαµε! Προβάλλουµε την οµορφιά αυτής της χώρας, τους ξεχωριστούς ανθρώπους της και τους ήρωες των ακριτικών νησιών, µε όλα τα απρόοπτα που συµβαίνουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού», τονίζει στη Realnews.

Κι επειδή πολλοί αναρωτήθηκαν πώς είπε το «ναι» σε µια ακόµη δύσκολη περιπέτεια µετά το ριάλιτι επιβίωσης, ο ίδιος απαντά µε χιούµορ: «Γιατί είµαι adrenaline junkie!».

Ο τελευταίος τίτλος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Masters 2018 του αθλητή Γιάννη ∆ρυµωνάκου κατακτήθηκε λίγο µετά τα γυρίσµατα και µάλιστα όχι εύκολα: «Hταν η πρώτη φορά στη ζωή µου που αναγκάστηκα να κάνω προπόνηση στη θάλασσα, ενώ έπρεπε να αγωνιστώ σε πισίνα. Ως εκ τούτου, η προετοιµασία µου δεν ήταν αυτή που θα ήθελα ή θα έπρεπε να κάνω και φοβόµουν µη µου στοιχίσει στον αγώνα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved