Αθηναΐς Νέγκα: «Αφήνω πράγµατα να πέσουν κάτω, αλλά δεν θα καθίσω να µε βρίσει απρόκλητα κανείς»
Media

Αθηναΐς Νέγκα: «Αφήνω πράγµατα να πέσουν κάτω, αλλά δεν θα καθίσω να µε βρίσει απρόκλητα κανείς»

Η Aθηναΐς Νέγκα η οποία φέτος παρουσιάζει την εκπομπή Κουζίνα για δύο, μιλάει για τον ρόλο της ως μαμά, για τις φοβίες αλλά και τι μπορεί να την εξοργίσει... 

Γενικά, δίνετε τόπο στην οργή;

Εκτιµώ την ακεραιότητα, θυµάµαι πολύ καλά ποια θέση παίρνει πότε ποιος. Κοιτάζω, επίσης, τη ζωούλα µου και δεν τα βάζω στα καλά καθούµενα µε κανέναν. Αφήνω πράγµατα να πέσουν κάτω, αλλά δεν θα καθίσω να µε βρίσει απρόκλητα κανείς.

Είστε προληπτική; Τι φοβάστε περισσότερο;

Φοβάµαι αρκετά πράγµατα, αλλά γελάω µε τις προλήψεις. Κοροϊδεύω ξεµατιάσµατα κ.λπ. Είναι από τα αγαπηµένα µου αστεία.

Πώς είναι η καθημερινότητά σας ως εργαζόμενης μητέρας δύο παιδιών;

Ολες οι γυναίκες επαγγελµατίες, γιατροί, δικηγόροι, επιστήµονες, αρχηγοί κρατών, όλες µε σοβαρότατες καριέρες, έχουν 2, 3, 4 παιδάκια. Σπάνια θα βρείτε άτεκνη ανάµεσά τους. Είναι, λοιπόν, περίεργο να ρωτάµε «πώς τα καταφέρνετε». Εγώ δεν κάνω κάτι σπουδαίο, οι γυναίκες από τότε που έσκαβαν στα χωράφια τα κατάφερναν: δουλειά και παιδιά. Γιατί αναρωτιόµαστε τις τελευταίες δεκαετίες για το προφανές; ∆εν έχω καταλάβει.

Είστε μια συνηθισμένη μαμά;

Απολύτως συνηθισµένη είµαι σε όλα και δεν επιθυµώ να είµαι κάτι άλλο.

Δεν είστε, δηλαδή, εναλλακτική;

Μπορεί να πιω τον καφέ µου σπίτι µου ακούγοντας χαρούµενα τραγουδάκια της Ella Fitzgerald, αντί για Πάνo Κιάµο ή να διαβάσω Μίκυ Μάους, αντί να δω Σάσα Σταµάτη. Αυτά, όµως, µε κάνουν πολύ πιο pop. Στην πραγµατικότητα κάνω πράγµατα που αρέσουν σε πολλά δισεκατοµµύρια ανθρώπων, όχι σε λίγους είµαι ξεκάθαρα λάτρις του pop. Εσείς δεν είστε pop και αποκαλείτε εµένα εντελώς αυθαίρετα «εναλλακτική». Αυτό έχω να παρατηρήσω.

Θα θέλατε να μοιραστείτε με το κοινό κάτι που δεν γνωρίζει για εσάς;

Αγαπάω υπερβολικά τους σκύλους, το φθινόπωρο, τα Χριστούγεννα, τον χειµώνα. Το Πάσχα µε πιάνει στενοχώρια και το καλοκαίρι µού χαλάει τη διάθεση.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved