Media

Πού θα πάει καλεσμένος ο Λιάγκας μετά το «όχι» στον Αρναούτογλου;

Gossip-tv Team

Όσα σχολίασαν σήμερα στο «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή τον λόγο που δεν θα πάει φέτος ως καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τhe 2night Show, παρόλο που του έγινε σχετική πρόταση.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής εξήγησε πως θεωρεί δεδομένο πως θα ερωτηθεί από τον Γρηγόρη για τη σχέση του με τον ΑΝΤ1 και καθώς η εκπομπή του Αρναούτογλου προβάλλεται από το συγκεκριμένο κανάλι, δεν θα μπορούσε να πει την πλήρη αλήθεια.

Σήμερα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, οι αδελφές Ράντη αποκάλυψαν με τη σειρά τους σε ποια εκπομπή θα δούμε σύντομα καλεσμένο τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, όπως σχολίασαν, η συγκεκριμένη απόφαση που φαίνεται να έχει πάρει ο δημοσιογράφος, στηρίζοντας το talk show που ξεκινά στον ΣΚΑΙ ο φίλος και πρώην συνεργάτης του, Θέμης Γεωργαντάς, θα εντείνει τη «διαμάχη» μεταξύ ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ που ξεκίνησε όταν η παραγωγή του Nomads αποφάσισε να εντάξει στο reality επιβίωσης στη Μαδαγασκάρη τους πρώην παίκτες του Survivor.

Μια «κόντρα» που εντάθηκε ακόμα περισσότερο όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάλεσε στην εκπομπή του τον Πάνο Μουζουράκη (κριτή στο The Voice), χωρίς πρώτα να έχει ενημερωθεί ο ΣΚΑΙ. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open στο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved