Γυναίκα χωρίς όνομα: Τρόμος, απειλές και σκληροί εκβιασμοί
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τρόμος, απειλές και σκληροί εκβιασμοί

Παλιούς λογαριασμούς από το παρελθόν, νέα πρόσωπα που ταράσσουν τις ζωές των ηρώων, ίντριγκες, αποκαλύψεις και εκβιασμούς αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

H Έλλη είναι αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο από τον Κωστή και αναζητά τον δικηγόρο που θα αναλάβει την υπόθεση της. Η ίδια, λοιπόν, αποφασίζει να εμπιστευτεί έναν φιλόδοξο δικηγόρο, τον οποίο θα υποδυθεί ο Όθωνας Μεταξάς.

Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων. Όλα ξεκινούν όταν ο ίδιος αποκαλύπτει στην Ελλη πως στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τη νεαρή φοιτήτρια της Νομικής Νάντια Πετρίδου. Τότε, η κοπέλα ελπίζει πως μέσω εκείνου θα μπορέσει να αποδείξει σε όλους την απάτη της Μαρίνας. Οπως θα δούμε στη συνέχεια των επεισοδίων, η Έλλη κανονίζει να συναντηθεί ο δικηγόρος της με τη Μαρίνα.

Πράγματι, η τελευταία μόλις αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα. Ο δικηγόρος, όμως, παίζει το δικό του παιχνίδι τόσο με την Έλλη όσο και με τη Μαρίνα. Οι μέρες περνούν και εκείνος γοητεύεται από την Ελλη. Οι δυο τους έρχονται ολοένα και πιο κοντά με την κοπέλα να θεωρεί πως μέσω του νέου της φίλου μπορεί να ξεπεράσει τον Κωστή.

Από την άλλη, ο άνδρας δείχνει το αδίστακτο πρόσωπο του στη Μαρίνα και στη Μάρθα, καθώς τις εκβιάζει πως αν δεν κάνουν ό,τι τους ζητήσει θα αποκαλύψει σε όλους την πραγματική ταυτότητα της κοπέλας. Εκείνες τρέμουν στην ιδέα, καθώς το σχέδιο τους κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα! Έπειτα από συζήτηση που έχουν οι δυο τους αποφασίζουν να υποχωρήσουν σε αυτό που τους ζητάει ο δικηγόρος, προκειμένου να εξαγοράσουν τη σιωπή του. Μέρες αργότερα, η Μαρίνα ανακοινώνει στον Κωστή ότι η δικαστική απόφαση βγήκε υπέρ του και μπορεί να βλέπει τα παιδιά του.

Ο νεαρός πετάει από τη χαρά του, σε αντίθεση με την Ελλη, που γίνεται έξαλλη με την απόφαση του δικαστηρίου. Εν τω μεταξύ, η Ρένα πιέζει τη Μάρθα να πει την αλήθεια στη. Μαρίνα για το παρελθόν που έχει με την οικογένεια Μάκρη. Λίγο αργότερα, η Μάρθα βρίσκει το θάρρος και εξομολογείται στη Μαρίνα το μυστικό που κρύβει με τον Μηνά.

Οι αποκαλύψεις κλονίζουν την εμπιστοσύνη της Μαρίνας απέναντι της και για πρώτη φορά οι δύο γυναίκες έρχονται σε ρήξη! Από την άλλη, η Ελλη θέλει να κάνει τον Κωστή να ζηλέψει... Μπορεί, όμως, η σχέση της με τον μυστηριώδη δικηγόρο να κρατήσει; Η Ελλη θα ξεπεράσει μαζί του τις εμμονές που έχει ή θα μπλεχτεί περισσότερο σε αυτές; Ο δικηγόρος θα βοηθήσει τελικά τη Μαρίνα ή θα την καταστρέψει;

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved