Σ. Παπαϊωάννου:«Θα ήθελα να δω µια γενικότερη αναβάθµιση στην τηλεόραση και πιο πρωτότυπες εκπομπές»
Media

Σ. Παπαϊωάννου:«Θα ήθελα να δω µια γενικότερη αναβάθµιση στην τηλεόραση και πιο πρωτότυπες εκπομπές»

Η Σοφία Παπαϊωάννου η οποία παρουσιάζει στον Alpha την εκπομπή 360 μοίρες μιλάει για την τηλεόραση που θα ήθελε και αποκαλύπτει όλα όσα θα επιθυμούσε για τη χρονιά που έρχεται! 

Άκρως ανταγωνιστικός χώρος ο δημοσιογραφικός. Εσείς έχετε αντιμετωπίσει τέτοιες συμπεριφορές;

Και βέβαια, αλλά προσπαθώ να µη δίνω σηµασία, αν δεν χρειάζεται, και να επικεντρώνοµαι στη δουλειά µου. Πολύ συχνά ο ανταγωνισµός, όταν είναι υγιής, είναι παραγωγικός.

Υπάρχουν προγράμματα στην τηλεόραση που σας δυσαρεστούν;

Περισσότερο µε δυσαρεστεί που δεν υπάρχουν προγράµµατα που θα ήθελα να υπήρχαν. Τότε ίσως να µε δυσαρεστούσαν λιγότερο κάποια πράγµατα στην τηλεόραση. Θα ήθελα να δω µια γενικότερη αναβάθµιση και θα ήθελα επίσης να δω περισσότερες πρωτότυπες εκποµπές.

Κάποια στιγμή, σχεδόν όλα τα κανάλια πειραματίστηκαν με εκπομπές έρευνας. Γιατί πιστεύετε ότι δεν υπήρξε συνέχεια;

Θεωρώ ότι οι εκποµπές έρευνας πρέπει να προσαρµοστούν πιο πολύ στα νέα τηλεοπτικά δεδοµένα και να ισορροπήσουν ανάµεσα στον κουρασµένο τηλεθεατή, που θέλει να δει τηλεόραση για να χαλαρώσει, και στον τηλεθεατή που θέλει κυρίως να ενηµερωθεί. Από την άλλη, και τα κανάλια επωφελούνται από εκποµπές έρευνας που µπορούν να κάνουν και νούµερα. Θεωρώ πολύ σηµαντικό παράδειγµα τον Alpha, ο οποίος στηρίζει τις εκποµπές έρευνας.

Το δελτίο ειδήσεων είναι κάτι που θα σας ενδιέφερε;

Οχι.

Θα σας ενδιέφερε να ασχοληθείτε με την πολιτική;

Οχι, µε τη στενή έννοια του να γίνω πολιτικός. Με ενδιαφέρει να βοηθώ στα κοινά και να βοηθώ τη χώρα µου από όπου µπορώ και είναι ένας από τους στόχους της ζωής µου, της δουλειάς µου και των προσπαθειών µου.

Τι περιμένετε από το 2019;

Επαγγελµατικά περιµένω να συνεχίσω µε επιτυχία την εκποµπή και να ασχοληθώ µε ενδιαφέροντα θέµατα, να γνωρίσω ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλά και να κάνω ένα νέο ξεκίνηµα.να δω µια γενικότερη αναβάθµιση και θα ήθελα επίσης να δω περισσότερες πρωτότυπες εκποµπές.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved