Media

GNTM: Επεισοδιακή η αποψινή αποχώρηση-Ο θυμός της Μικαέλας και τα δάκρυα της Εύης! Ποια έφυγε τελικά

Gossip-tv Team

Στην αποψινή φωτογράφιση αποχώρησης του Greece' s Next Top Model τα κορίτσια έπρεπε να αποδείξουν ότι η ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι και γυναικεία υπόθεση, αφού βρέθηκαν ως συνοδηγοί, πλάι στον Κώστα Στεφανή, μέσα σε ένα Mustang, που ανέβασε επικίνδυνα στροφές.

Τα μοντέλα πόζαραν μετά από αυτή τη γεμάτη αδρεναλίνη βόλτα, ως δυναμικές και σέξι αμαζόνες της ασφάλτου, στον φακό του Μάριου Γκαβογιάννη. Αφού η Ειρήνη Ερμίδου κέρδισε δωροεπιταγή από την κριτική επιτροπή, η Μαριάννα ήταν εκείνη που κέρδισε την ασυλία.

Πολύ καλές κριτικές άκουσε η Άννα Αμανατίδου, η Εβελίνα και η Ειρήνη Καζαριάν καθώς τη μεν πρώτη χαρακτήρισε "είδωλο" η Βίκυ Καγιά ενώ για την Ειρήνη είπε πως είναι μία καρακουκλάρα.

Και ύστερα ήρθε η... δύσκολη στιγμή όπου οι κριτές θα ανακοίνωναν την κοπέλα που δεν θα συνέχιζε στο παιχνίδι και δεν θα επέστρεφε ποτέ ξανά στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Μία από τις πιο κακές κριτικές δέχτηκε η Μικαέλα η οποία ήταν ήδη πολύ αγχωμένη, όπως είπε, όχι μόνο λόγω της βόλτας με το αυτοκίνητο που έκανε αλλά και επειδή ούτε στην προηγούμενη δοκιμασία τα είχε πάει καλά.

Στο τέλος, η τριάδα που ήταν προς αποχώρηση ήταν η Μικαέλα, η Εύη και η Ειρήνη Ερμίδου.

Τελικά αποχώρησε η Μικαέλα η οποία λίγο πριν ήθελε να φύγει από το σπίτι οικειοθελώς, πιστεύοντας από την αρχή πως έβλεπε την πόρτα της εξόδου...

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις αντιδράσεις των κοριτσιών μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved