Media

Αποκάλυψη Μπέζου: «Αρνήθηκα να παρουσιάσω το Fame Story»

Gossip-tv Team

Μία αποκάλυψη και ένα άγνωστο τηλεοπτικό παρασκήνιο ξετύλιξε ο Γιάννης Μπέζος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος φέτος, εκτός από το θέατρο, πρωταγωνιστεί και σε μία μουσικοθεατρική παράσταση με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, το «Συνοικία ασμάτων», μίλησε για όλα στην εκπομπή «Τι λέει» που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με όσα ακούστηκαν για εκείνον, ότι δηλαδή είναι ένας από τους υποψηφίους για να αντικαταστήσει τον Μάρκο Σεφερλή στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης», ο ηθοποιός ήταν κατηγορηματικός. «Δεν θα κάνω αντικατάσταση στο «Ζητείται Ψεύτης». Είμαι μεγάλος για τον ρόλο, δεν είναι δυνατόν να τον κάνω εγώ» είπε ενώ όταν ρωτήθηκε για την πιθανή τηλεοπτική αναβίωση του επιτυχημένου σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά», απάντησε: «Δεν συμφωνώ να επιστρέψει το «Της Ελλάδος τα παιδιά». Θα ήταν σαν μνημόσυνο και δεν μου αρέσει καθόλου. Και ένα μεγάλο θέμα είναι πως ο Δημήτρης Βενιζέλος που το έγραφε, δεν ζει πια. Επομένως θα πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος να το κάνει και… Το θεωρώ λίγο απίθανο».

Όσο για την πιθανότητα να κατέβει στην πολιτική, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική. Δεν είμαι εγώ για χειραψίες».

Και επειδή οι καριέρες, όπως λένε, χτίζονται πάνω σε «όχι» που λέμε, ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε: «Αρνήθηκα να παρουσιάσω το Fame Story αν και τα οικονομικά κίνητρα ήταν ισχυρά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved