«Λέω στην κόρη μου ‘Ποιος κάνει πιο σηµαντική δουλειά; Ο γιατρός που σώζει ζωές ή ο µπαµπάς;'»
Media

«Λέω στην κόρη μου ‘Ποιος κάνει πιο σηµαντική δουλειά; Ο γιατρός που σώζει ζωές ή ο µπαµπάς;'»

Πόσο έχει αλλάξει η ξαφνκή δημοσιότητα τη ζωή του Δημήτρη Σκουλού και τι μηνύματα περνάει στην κόρη του; Ο κριτής του GNTM αποκαλύπτει ποια Χριστούγεννα είναι για αυτόν τα ιδανικά και δίνει την ευχή του για το 2019!

Διαβάστε τι είπε...

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Τι σημαίνουν για εσάς αυτές οι μέρες;

Οικογένεια!

Τι περιμένετε από το 2019;

Αυτό που λέω πάντα, αν µπορεί το 2019 να φέρει υγεία. Εγώ δεν θέλω κάτι άλλο. Ολα τα άλλα τα φτιάχνουµε µόνοι µας. Αν έχουµε την υγεία µας, είµαστε καλά εµείς και η οικογένειά µας, όλα τα άλλα τα κάνουµε µε τα χέρια µας. ∆εν µε ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Ολα τα άλλα διορθώνονται. Κάθε πρωί ξυπνάω χαρούµενος γιατί ξυπνάω. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξυπνάνε. Νιώθω τυχερός.

Η δημοσιότητα έχει αλλάξει τις οικογενειακές ισορροπίες;

Οχι, µωρέ. Κι εγώ µόνο σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι είµαι. Τις ώρες που δεν δουλεύω, είµαι σπίτι µε τα κορίτσια µου. Είδα κάτι φωτογραφίες από παπαράτσι, που πήγαµε µια βόλτα, αλλά, ΟΚ, δεν φαίνεται το κοριτσάκι µου. Ξέρω ότι είναι µέρος της δουλειάς µου. Αυτοί που βγάζουν τις φωτογραφίες είναι συνάδελφοί µου στο κάτω-κάτω. Ποιος είµαι εγώ να πάω να τους πω «σε παρακαλώ, µην κρύβεσαι πίσω από τον θάµνο και µη µε βγάζεις κρυφά»; Αυτός µπορεί να έχει οικογένεια µε δύο παιδιά και να ζουν όλοι από αυτό. Ποιος είµαι εγώ να του κόψω τη δουλειά; Μην τρελαθούµε κιόλας.

Η κόρη σας σάς βλέπει στην τηλεόραση;

Ναι, όµως της το έχουµε περάσει και εγώ και η γυναίκα µου πολύ διαφορετικά. Οτι ο µπαµπάς κάνει µια δουλειά, στην οποία πρέπει να βρίσκεται στην τηλεόραση. Αλλά δεν είναι και κάτι σηµαντικό. Και όταν µε ρωτάει γιατί δεν είναι σηµαντικό, τη ρωτάω το εξής: «Εχεις δει, αγάπη µου, κανέναν γιατρό να σώζει ζωές στην τηλεόραση; Οχι. Ποιος κάνει πιο σηµαντική δουλειά; Αυτός που σώζει ζωές ή ο µπαµπάς σου που είναι φωτογράφος;». Ολοι οι άνθρωποι που κάνουν κάτι σηµαντικό, δεν σηµαίνει ότι είναι και στην τηλεόραση.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved