Γιώργος Καπουτζίδης: «Μα να μην έχετε… τροχόσπιτο για να ετοιμαστώ;»
Media

Γιώργος Καπουτζίδης: «Μα να μην έχετε… τροχόσπιτο για να ετοιμαστώ;»

Οικείος, προσιτός, γλυκός με αστείρευτο χιούμορ… ο Γιώργος Καπουτζίδης για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τους γύρω του να κλαίνε από τα γέλια. Στα backstage του γυρίσματος για το διαφημιστικό σποτ της κασετίνας που δίνει γνωστό περιοδικό με τα επεισόδια του ανεπανάληπτου «Παρά 5».


Είναι ευτυχής που δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο να έχει στη συλλογή το σήριαλ που αγαπήθηκε τόσο πολύ και συγκινείτε με την αγάπη του κόσμου ενώ δεν παραλείπει να δηλώσει πως το «Παρά 5» είναι πάντα στην καρδιά του, το κουβαλάει μέσα του. «Με ρωτούσαν συνέχεια στο δρόμο αν και πότε θα βγει η σειρά σε dvd και ήρθε η ώρα που γίνετε αυτό – Σπεύστεεεεεεε!», δηλώνει χαρακτηριστικά. Τα γυρίσματα έχουν μετατραπεί σε ένα μεγάλο πάρτι, γέλια, σαρδάμ, ατάκες που μένουν. Ο Γιώργος Καπουτζίδης με περίσσια όρεξη χορεύει, τραγουδάει, πειράζει τους πάντες και ζητάει από την παραγωγή… τροχόσπιτο για να ετοιμαστεί. «Μα να μην έχετε ένα τροχόσπιτο για να ετοιμαστώ; Τι παραπάνω έχουν δηλαδή οι σταρ του εξωτερικού, για να τους προσφέρουν τροχόσπιτα;», λέει και πέφτουν όλοι κάτω από τα γέλια.




Στο τιμόνι των γυρισμάτων… ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης, ο οποίος προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά του, αλλά αυτό στέκεται αδύνατον με το βιτριολικό χιούμορ του Γιώργου Καπουτζίδη. «Γιώργο, ακούμπησε τη μύτη σου και μην κουνιέσαι!, λέει ο Κώστας Καπετανίδης. «Ποια μύτη μου; Δεν ακουμπάει πουθενά!», απαντάει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο σκηνοθέτης εννοεί τη μύτη των παπουτσιών την οποία πρέπει να ακουμπήσει στο σωστό σημείο για να φτιάξει τη θέση του και ο ηθοποιός καταλαβαίνει τη μύτη του προσώπου του…! πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved