Media

Χριστίνα Ψάλτη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάει πια δημόσια για τον Στάθη Ψάλτη

Gossip-tv Team

H Χριστίνα Ψάλτη καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε μεταξύ άλλων τον λόγο που δε θέλει να μιλάει πια δημόσια για τον Στάθη Ψάλτη.

Η Χριστίνα είπε αρχικά στην Ελεονώρα: «Είναι πολύ σκληρό να το περνάς όλο αυτό. Προσωπικά νομίζω είναι ό,τι πιο σκληρό μπορεί να περάσει ένας άνθρωπος. Και είναι σκληρό πρώτα για αυτόν που φεύγει και έπειτα για αυτόν που μένει. Εμένα με βοήθησε ο Θεός, ο πνευματικός, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου.».

Και τόνισε: «Μετά τον θάνατο του Στάθη αυτοί που ήξερα πως θα μείνουν δίπλα μου, έμειναν. Δεν θέλω πλέον να μιλάω γι’ αυτό επειδή σέβομαι το παρελθόν μου. Σέβομαι αυτόν τον μοναδικό άνθρωπο που είχα την τιμή να είμαι 22 χρόνια μαζί. Θέλω να τον κρατήσω μόνο για μένα.»!

Και υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι το πουλάς έτσι κι εγώ δεν έχω πουλήσει ποτέ τίποτα στη ζωή μου. Είναι καθαρά δικό μου. Μέσα από αυτή τη σπουδαία σχέση έγινα πολύ καλύτερος άνθρωπος. Έγινα ακόμη καλύτερη μέσα από αυτή τη σπουδαία σχέση. Έχω περάσει πολύ δύσκολα. Εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να μην το ζήσει αυτό. Για μένα προσωπικά ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής μου».

Δείτε σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved