Το ανελέητο… µπρα ντε φερ Κανάκη-Ιλιτζαλί και οι… 4 παρουσιαστές του Survivor!
Media

Το ανελέητο… µπρα ντε φερ Κανάκη-Ιλιτζαλί και οι… 4 παρουσιαστές του Survivor!

Τέλος στη «µονοκρατορία» του Ατσούν Ιλιτζάλι, που παράγει το µεγαλύτερο µέρος του ψυχαγωγικού του προγράµµατος, βάζει ο ΣΚΑΪ, που επεκτείνεται σε νέες συνεργασίες µε στόχο να καταστήσει το πρόγραµµά του πολυσυλλεκτικό.

Μετά την ανακοίνωση της πολυετούς συνεργασίας µε τον Αντώνη Κανάκη, το κανάλι του Φαλήρου ετοιµάζεται να χτυπήσει δυναµικά στο δεύτερο µισό της σεζόν, προτάσσοντας από τις αρχές Φεβρουαρίου στη βραδινή του ζώνη ψυχαγωγική «βόµβα» µε «Ράδιο αρβύλα» και «Survivor Eλλάδα-Τουρκία».

Η συνύπαρξη των δύο προγραµµάτων, σύμφωνα με τη Realnews, θυµίζει περισσότερο µπρα ντε φερ ανάµεσα σε Κανάκη και Ιλιτζαλί. Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο βασικός όρος που έθεσε ο Αντώνης Κανάκης, στις διαπραγµατεύσεις που προηγήθηκαν της συµφωνίας, είναι το «Ράδιο αρβύλα» να παραµείνει στο πρόγραµµα της ∆ευτέρας, ενώ ζητούσε και έναρξη της εκποµπής στις 23:15, πράγµα αδύνατον αν τηρηθεί ο περσινός προγραµµατισµός του ΣΚΑΪ, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης έριχνε τίτλους τέλους µετά τα µεσάνυχτα.

Η ∆εύτερα «κλειδώνει» στον Αντώνη Κανάκη, ενώ θα προστεθούν επίσης η Τρίτη ή η Τετάρτη για το «Βινύλιο», αλλά σε ό,τι αφορά την ώρα έναρξης αναζητείται η χρυσή τοµή. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να µη µεταδίδονται φέτος τα highlights του «Survivor», ώστε το κυρίως επεισόδιο να ξεκινά στις 21:00 και να ολοκληρώνεται το αργότερο στις 24:00, για να δίνει πάσα στο «Ράδιο αρβύλα» και την παρέα της Θεσσαλονίκης.

Να σηµειωθεί επίσης ότι ο Αντώνης Κανάκης ξεκίνησε συνεργασία µε τον ΣΚΑΪ όχι µόνο ως παρουσιαστής, αλλά και ως παραγωγός µέσω της εταιρείας Tony Productions, µε την οποία αναµένεται να αναπτύξει και νέα προγράµµατα για το νέο του επαγγελµατικό «σπίτι». Τέσσερις παρουσιαστές Οσο για το «Survivor», παρά τον προβληµατισµό στο εσωτερικό του ΣΚΑΪ, αποφασίστηκε να προχωρήσουν µε την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί για ελληνοτουρκική «µάχη».

Μάλιστα, όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, το φετινό «Survivor» δεν θα έχει δύο, αλλά συνολικά τέσσερις παρουσιαστές. Από το ελληνικό στρατόπεδο θα συνεργαστούν, όπως και πέρυσι, ο Σάκης Τανιµανίδης στη βασική παρουσίαση και ο Γιώργος Λιανός στην περιγραφή των αγωνισµάτων, ενώ, αντίστοιχα, στην τουρκική «όχθη» θα είναι ο παραγωγός και παρουσιαστής Ατζούν Ιλιτζαλί µε τον δικό του... Λιανό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved