Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Στον ΑΝΤ1 ήμουν κακός στον αέρα και οφειλόταν στο περιβάλλον της εργασίας»
Media

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Στον ΑΝΤ1 ήμουν κακός στον αέρα και οφειλόταν στο περιβάλλον της εργασίας»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μιλάει για τη σεζόν που ήταν στο πρωινό του ΑΝΤ1. 

Μια σεζόν δύσκολη για εκείνον, αφού δεν ένιωθε ο εαυτός του.

Για δεύτερη σεζόν βρίσκεται στην παρέα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και δηλώνει ενθουσιασμένος.

«Είναι μια συνεργασία που έκανε επιτυχία γιατί είμαστε όλοι κου κου και δεν μοιράζουμε ρόλους στο πάνελ για το ποιος θα είναι ο κακός, ο καλός και ο διπλωμάτης. Η παρέα μας βγάζει γέλιο και ακόμα και το πιο αιχμηρό σχόλιο εκφράζεται χωρίς εμπάθεια και κακία. Ο στόχος μας είναι να έχουμε καλή διάθεση. Κι αυτό φαίνεται πως έχει και την ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού. Στην εκπομπή δεν έχουμε ούτε προστριβές ούτε εντάσεις κι αυτό οφείλεται στους κεντρικούς παρουσιαστές και τον αρχισυντάκτη μας. Η Κατερίνα και ο Κρατερός δεν ζουν για το φαίνεσθαι, δεν θέλουν να πρωταγωνιστούν στα περιοδικά, ούτε επιζητούν να αναπαράγουν τις ατάκες τους τα sites. Έχω ζήσει σε εκπομπή με το "δεύτερο και τρίτο βιολί" σε πάνελ να βγαίνει κάθε βράδυ έξω προκειμένου να φωτογραφίζεται για να έχει δημοσιότητα. Αυτό από μόνο του δημιουργούσε και εντάσεις και προστριβές» εξήγησε στο people.

Ποια ήταν κατά τη γνώμη του η πιο δυνατή είδηση μέσα στο 2018.

«Στο κομμάτι των media που με αφορά, ήταν η εξαγορά της συχνότητας του Epsilon από τον Ιβάν Σαββίδη και η μετονομασία της σε Open Tv. Μια μεγάλη κίνηση, και η έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης επιχείρησης».

Του έγινε πρόταση μέσα στο καλοκαίρι από το κανάλι;

«Για να σου γίνει μια πρόταση, θα πρέπει να έχεις την πόρτα ανοιχτή. Εγώ όμως από το Μάρτιο έλεγα σε όλους για το πόσο ευχαριστημένος είμαι στο Star, οπότε αποκλείεται να μου γινόταν πρόταση. Αντίθετα τη σεζόν 2016-2017, που ήμουν στο πρωινό του ΑΝΤ1, πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα να μείνω. Μάλιστα, όταν με έπαιρναν συνάδελφοι τηλέφωνο και με ρωτούσαν πώς είμαι, τους έλεγα "Άντε να τελειώσουμε". Στον ΑΝΤ1 ήμουν πολύ κακός στον αέρα. Δεν ήμουν ούτε ο εαυτός μου ούτε αυθόρμητος και δεν απέδωσα. Αυτό οφειλόταν κυρίως στο περιβάλλον της εργασίας. Πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί με πήραν στον ΑΝΤ1. Ήξεραν καλά ποιος είμαι, στην πορεία ήθελαν κάτι άλλο και κάπου εκεί ορισμένοι άνθρωποι που με επέλεξαν για την εκπομπή αποδείχτηκαν σαθρά στηρίγματα. Από εκεί και πέρα, ως επαγγελματίας, εργάστηκα κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved