Media

«Καρφώνει» Σπυροπούλου –Αραβανή: «Θα το πω τώρα και ας γραφτεί…» - Η αντίδραση της Γερμανού

Gossip-tv Team

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη «κάρφωσε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ευαγγελία Αραβανή. Πώς αντέδρασε η Ναταλία Γερμανού όταν άκουσε τα συγκεκριμένα ονόματα;

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ρωτήθηκε για την περίοδο που ήταν στο «Μες την καλή χαρά» με τη Ναταλία Γερμανού, όταν η Ευαγγελία Αραβανή αποχώρησε ξαφνικά και… στη θέση της πήγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Παναγιώτης είπε: «Η αλήθεια είναι ότι με τη Γερμανού είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία. Ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά τότε, όσοι καταλάβατε… καταλάβατε. Ήμασταν σε μια ανακατωσούρα αλλά περνάγαμε πολύ ωραία. Ήταν η πρώτη χρονιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.».

Και τόνισε: «Η πιο άβολη στιγμή μου τηλεοπτικά, θα το πω τώρα και ας γραφτεί, δεν πειράζει, ήταν όταν ξεκινήσαμε με τη Γερμανού και ήταν μαζί μας η Ευαγγελία Αραβανή και δυστυχώς έληξε η συνεργασία λίγο άδοξα… Δε θα παρουσίαζα εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί δεν ταιριάζουμε»!
Δείτε την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού και το σχόλιό της για τις δυο παρουσιάστριες στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved