Τζένη Μελιτά: «Το 2019 νοµίζω ότι θα είµαι έτοιµη και για πιο µεγάλες αλλαγές, όπως ένα παιδί»
Media

Τζένη Μελιτά: «Το 2019 νοµίζω ότι θα είµαι έτοιµη και για πιο µεγάλες αλλαγές, όπως ένα παιδί»

Η Τζένη Μελιτά, αφού κάνει έναν σύντομο απολογισμό για το 2018, αποκαλύπτει τι θα ήθελε να φέρει η νέα χρονιά που μόλις ήρθε! 

Μάλίστα είναι τόσο αποφασισμένη για ριζικές αλλαγές που είναι έτοιμη ακόμα και για να αποκτήσει ένα παιδί! Διαβάστε τι αποκαλύπτει η ίδια...

Ποιο ήταν το ομορφότερο πράγμα που έκανες τον περασμένο χρόνο;

∆εν θέλει καν σκέψη. Το οµορφότερο πράγµα -που έγινα µάλλον και όχι που έκαναήταν που έγινα θεία. Εχουµε ένα µωράκι στην οικογένεια και αυτό είναι η ωραιότερη εµπειρία, που δεν αλλάζω µε τίποτα!

Ενα παιδί στην παρούσα φάση θα ήταν ανασταλτικός παράγοντας για τη δουλειά;

Κατ’ αρχάς, όπως είπα, φέτος κράτησα στα χέρια µου το ανιψάκι µου. Οπότε όλο αυτό που µπορεί να υπήρχε στο πίσω µέρος του µυαλού µου το είδα µπροστά µου, το πήρα αγκαλιά και το φίλησα. Αυτή η εµπειρία µίλησε µέσα µου και δεν θα χαρακτήριζα ποτέ την ανθρώπινη ζωή, αυτό το θαύµα, ανασταλτικό παράγοντα για τίποτα. Φυσικά, υπάρχουν προτεραιότητες και ένα παιδί µπορεί να µην σου επιτρέπει να έχεις την έντονη εργασιακή καθηµερινότητα που είχες πριν, όµως σου δίνει τόσα άλλα, που δεν σε νοιάζει.

Τι είναι για σένα οι γιορτές;

Μελαγχολία και πολύ φαγητό. Είµαι ένα παιδί που έχει και τη γιορτή και τα γενέθλιά του µέσα στις γιορτές και όλο αυτό κάπως µε βαραίνει. Ενώ είναι όλα τόσο όµορφα στολισµένα, εγώ έχω πολλές φορές µια αίσθηση ότι θέλω να κλάψω µπροστά στο δέντρο.

Τι θέλεις να συμβεί το 2019;

Πολύ καλή ερώτηση, γιατί την έκανα πριν από λίγες µέρες στον εαυτό µου, προκειµένου να βάλω ένα πρόγραµµα. Είµαι τέτοιος τύπος γενικά. Φουλ οργανωτικός. Συνέβησαν αρκετά στη ζωή µου τον τελευταίο χρόνο. ∆εν σου κρύβω ότι είδα τον εαυτό µου πιο µελαγχολικό απ’ ό,τι θα ήθελα. Για τον επόµενο χρόνο, λοιπόν, ζητάω ηρεµία και ισορροπία. Θα ήθελα επίσης να αρχίσω ψυχανάλυση, γιατί πιστεύω ότι θα µε βοηθήσει να λύσω κάποια θέµατα που τόσα χρόνια έβαζα κάτω από το χαλί. Ως εκ τούτου, νοµίζω ότι θα είµαι έτοιµη και για πιο µεγάλες αλλαγές, όπως ένα παιδί. Θέλω να είµαι στην καλύτερη φάση µου, για να του δώσω τα πάντα.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved