Media

Αυτή είναι η απολογία του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του συντρόφου της παίκτριας του GNTM

Gossip-tv Team

Τον Απρίλιο του 2014 δολοφονήθηκε ο σύντροφος της πρώην παίκτριας του GNTM, Αγάπης Τουρατζίδου από τον σύντροφο της αδερφής της.

Τι λέει στην απολογία του ο κατηγορούμενος;
Ο 34χρονος κατηγορούμενος, σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου» ανέφερε για το μοιραίο βράδυ: «Δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν. Εκείνη τη μέρα φοβήθηκα για τη ζωή μου. Άνοιξα την πόρτα, μπήκαν μέσα και άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν. Το θύμα ήταν άλλος άνθρωπος, νευριασμένος. Τους μιλούσα και δεν με άκουγαν. Το άτιμο το μαχαίρι ήταν εκεί όταν παλεύαμε, το βρήκα και το πήρα από τον φόβο μου. Χτύπησα μία, δύο φορές. Δεν θυμάμαι πόσες. Από τον φόβο μου. Ήθελα να σταματήσει να με χτυπάει. Είχα τον πόνο μου, χώρισα από τη γυναίκα μου.»!

Και πρόσθεσε: «Άνοιξα την πόρτα και με χτύπησαν στον λαιμό και στο κεφάλι με μπουνιές. Στο πάτωμα το βρήκα το μαχαίρι. Ο χώρος είναι κλειστός με τούβλα, δεν έχει πόρτα και παράθυρα. Εκεί στο σαλόνι ήταν το μαχαίρι. Μετά το πέταξα. Δεν θυμάμαι που. Δεν θυμάμαι πόσες φορές τον χτύπησα. Συνέχιζα και βάραγα μέχρι να σταματήσει να με χτυπάει. Ο μάρτυρας ήταν δίπλα και σταμάτησε να χτυπάει, όταν χτύπησα πολλές φορές με το μαχαίρι. Εγώ έπεσα κάτω. Από κάτω τον χτύπησα. Όχι μόνο από κάτω. Μετά σηκώθηκα, συνέχισε να με χτυπάει. Έγινε σοβαρή πάλη. Έφυγα έτρεξα προς τα βουνά. Τελευταία προσπάθεια αποτοξίνωσης έκανα τρεις εβδομάδες πριν από το συμβάν. Καθάρισα, αλλά και πάλι με τη στεναχώρια, τα προβλήματα…».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή στον ΣΚΑΪ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved