Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη!
Media

Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη!

Ποιοι θα φιλοξενηθούν στο talk show του Αlpha;

Απόψε στις 24:00, η Ελεονώρα Μελέτη συναντά τη Μαρία Καζαριάν, που μιλά για το ροζ σκάνδαλο στο οποίο γνωστή εφημερίδα εμπλέκει την αδελφή της Ειρήνη Καζαριάν, υποστηρίζοντας ότι πρωταγωνιστεί σε ερωτικό βίντεο. Πώς αντέδρασε η νικήτρια του «Greece' s Next Top Model» όταν συνειδητοποίησε τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά της και τι πραγματικά συμβαίνει με το περιβόητο βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν; Θα κάνει μήνυση στον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά;

Στη συνέχεια, η Σίσσυ Ζουρνατζή, το κορίτσι του «Nomads» που έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της μέσα στο παιχνίδι, αποκαλύπτει το παρασκήνιο του ξαφνικού χωρισμού τους. Μιλά για τη δημόσια αποκάλυψη που έκανε ισχυριζόμενη ότι δέχτηκε σωματική κακοποίηση από τον πρώην αγαπημένο της. Κατά τη διάρκεια της εξομολόγησής της, λυγίζει και περιγράφει με δάκρυα το χρονικό μίας σχέσης που τελικά δεν ήταν όπως φαινόταν στα social media.

Τέλος, στο πλατό έρχεται ο Τάσος Μαρκουίζος, κατά κόσμον «Ιαβέρης». Ο θρύλος των αγώνων αυτοκινήτου συνοδεύει τον γιο του, Κωνσταντίνο, στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την περιπέτεια υγείας που βίωσαν μαζί. Ο Κωνσταντίνος, πλέον, ζει με το νεφρό που του έδωσε ο πατέρας του, χαρίζοντάς του για δεύτερη φορά τη ζωή. Μία συγκλονιστική συνέντευξη ενός πατέρα και ενός γιου που εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο την έννοια της απόλυτης αγάπης.

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 24:00

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved