Survivor 3: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ πότε κάνει πρεμιέρα
Media

Survivor 3: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ πότε κάνει πρεμιέρα

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του Survivor 3.

Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την ημερομηνία και τους Έλληνες παίκτες που θα δούμε στο φετινό παιχνίδι επιβίωσης.

Το Survivor 3 κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21.00.

Το παιχνίδι θα προβάλλεται από Σάββατο-Τετάρτη παράλληλα και στην Τουρκία.

Ποιοι είναι οι δώδεκα παίκτες που θα απαρτίζουν την ελληνική ομάδα;

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι 24 χρονών ασχολείται με το modeling και είναι απόφοιτη T.Ε.Φ.Α.Α (Γυμναστική Ακαδημίας Αθηνών). Ασχολείται με το scuba diving ενώ στο παρελθόν έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως καλό παιδί και θετικό άνθρωπο. Στα αθλήματα επιδεικνύει αντοχή και δύναμη. Ο τίτλος του Survivor, όπως λέει, της ταιριάζει απόλυτα, καθώς έχει μάθει να επιβιώνει σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ

Ο Σπύρος Γουρδούπης ή αλλιώς Dr.Pips, είναι 28 ετών και μένει στην Πάτρα, πόλη από την οποία κατάγεται. Σπούδασε στην Φλωρεντία και είναι κάτοχος διδακτορικού στη Δομική Βιολογία. Aγαπά τη μουσική και συγκεκριμένα την ραπ. Ο μποέμ των φετινών συμμετοχών περιγράφει τον εαυτό του ως κουλ, ειλικρινή και επικοινωνιακό. Δεν αγχώνεται ποτέ και το μοναδικό πράγμα που θα τον δυσκολέψει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι η έλλειψη φαγητού.

ΣΠΥΡΟΣ ΓΟΥΡΔΟΥΠΗΣ

Η Ιουλιέτα Κίτρινου είναι 26 ετών και ζει στη Χίο. Είναι φωτομοντέλο και ηθοποιός. Στο παρελθόν υπήρξε πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων. Εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι το πείσμα, η αποφασιστικότητα αλλά και η ευαισθησία. Έχει ζήσει και εργαστεί στην Τουρκία και πιστεύει ότι αυτό είναι το ατού της. Ξέροντας τη γλώσσα και την νοοτροπία των αντιπάλων, θα βοηθήσει την ομάδα της.

ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΥ

Η Ρία Κολοβού είναι 30 ετών και κατάγεται από την Έδεσσα. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο. Κοινωνική, δραστήρια αλλά και εγωίστρια. Της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και λατρεύει την καθαριότητα. Δεν γνωρίζει πως θα είναι οι Τούρκοι στο παιχνίδι, αφού οι μόνοι Τούρκοι που ξέρει είναι οι πελάτες της στη Μύκονο.

ΡΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ

Ο Νίκος Κοσμάς είναι 26 ετών και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία, με την ενασχόληση του με το καράτε. Άθλημα στο οποίο έχει διακριθεί κατακτώντας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και την τρίτη θέση στον κόσμο. Πλέον είναι γυμναστής και προπονητής καράτε σε νέους. Έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του πολλές φορές Τούρκους πρωταθλητές. Για αυτόν είναι απλά… άλλη μια μέρα στη δουλειά.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι 24 ετών και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής και προπόνησης και δηλώνει αποφασισμένος, πεισματάρης και παθιασμένος. Οι πολεμικές τέχνες είναι η ζωή του και η βασικότερη αθλητική του δραστηριότητα. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην αθλητική του πορεία ήταν όταν κατέκτησε τον τίτλο του Χρυσού Βαλκανιονίκη στο καράτε. Πιστεύει ότι είναι πολύ γρήγορος και ευκίνητος, έτσι οι Τούρκοι θα βλέπουν την πλάτη του… όταν θα τον έχουν αντίπαλο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Η Νάντια Μαυρουδέα είναι 27 ετών και κατάγεται από την Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Personal Trainer, καθώς ο αθλητισμός ήταν πάντα στη ζωή της. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς καράτε, αλλά και crossfit. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη 3 ετών. Είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση και άκρως ανταγωνιστική. Πιστεύει ότι θα αποτελέσει μια δύσκολη αντίπαλο για τις γυναίκες της τουρκικής ομάδας.

ΝΑΝΤΙΑ ΜΑΥΡΟΥΔΕΑ

O Δημήτρης Μαργαρίτης είναι 45 ετών και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας 14χρονης. Εργάζεται ως δεσμοφύλακας στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. H ενασχόλησή του με τον αθλητισμό ξεκίνησε με τον στίβο, όπου και διακρίθηκε ως πρωταθλητής δεκάθλου. Πλέον στον ελεύθερό του χρόνο εργάζεται και ως εκπαιδευτής μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA). Έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και πιστεύει ότι οι Τούρκοι θα δυσκολευτούν να τον νικήσουν αφού είναι σκληρό «καρύδι». Δεν είναι τυχαίο που τον φωνάζουν «Ράμπο»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι 39 χρονών από την Κύπρο, personal trainer και πρώην μπασκεμπολίστας στην Εθνική ομάδα εφήβων της Κύπρου. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 22 μηνών. Ως άνθρωπος είναι αληθινός, δίκαιος και μαχητικός. Στην Κύπρο είναι γνωστός και εξαιτίας των εμφανίσεών του σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές. Νιώθει μεγάλη ευθύνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο SURVIVOR Ελλάδα-Τουρκία και θέλει μόνο νίκες.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι 36 ετών από την Αθήνα. Είναι επαγγελματίας γυμνάστρια και έχει πάρει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της, ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Η Αφροδίτη είναι δυναμική, αθλητική και αυθόρμητη. Είναι μια αθλήτρια που θέλει να φτάνει συνεχώς τον εαυτό της στα όρια του και είναι σίγουρη ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις γυναίκες της τουρκικής ομάδας.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΚΑΦΙΔΑ

Ο Τόνι Σταυράτης είναι 34 ετών και μένει στη Σαλαμίνα. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και έχει εργασθεί ως ασφάλεια σε υψηλά πρόσωπα. Έχει κάνει αρκετές χειρωνακτικές εργασίες και τώρα δουλεύει στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Σαλαμίνας. Το πιο δύσκολο που έχει ζήσει στη ζωή του είναι όταν εργαζόταν σαν μισθοφόρος σε πλοία στην Σομαλία. Με το πάθος του, την αγωνιστικότητά του και το πείσμα του, πιστεύει ότι θα φέρει πολλές νίκες στην Ελληνική ομάδα και θα είναι αυτός ο μεγάλος νικητής του SURVIVOR.

ΤΟΝΙ ΣΤΑΥΡΑΤΗΣ

Η Ντέμη Τσαγανού είναι 27 ετών και κατάγεται από τη Λαμία. Επαγγελματικά μοιράζει κόκκινες κάρτες, αφού είναι διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ενώ έχει τελειώσει και σχολή Φυσικοθεραπείας. Ο δυναμικός της χαρακτήρας και το «τσαγανό» που την χαρακτηρίζουν πιστεύει ότι θα τη βοηθήσουν να ξεχωρίσει στο παιχνίδι.

ΝΤΕΜΗ ΤΣΑΓΑΝΟΥ
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved