Media

Σοκαρίστηκαν στο «Πρωινό» με δηλώσεις ηθοποιού: Είχα περιστατικό σωματικού βιασμού στον στρατό

Gossip-tv Team

Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε στον στρατό και η ομάδα του Πρωινού έπαθε σοκ από τις δηλώσεις του.

Όπως ανέφερε στην κάμερα του Πρωινού, πέρασε σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία και από αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του, εμπνεύστηκε για να γράψει ένα θεατρικό έργο, στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Η αφορμή ήταν τα βιώματα τα έντονα και αυτά τα περιστατικά που βγήκαν στην επιφάνεια τα τελευταία χρόνια, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από τον οποίο εγώ εμπνεύστηκα. Εγώ αν δεν είχα τους γονείς μου, αυτό με έσωσε μπορεί και εγώ να οδηγούμουν σε πολύ άσημα περιστατικά. Ένα περιστατικό σωματικού βιασμού στο στρατό, που ήταν πολύ δύσκολο. Είχε σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία που κυριολεκτικά με γονάτισε και από εκεί και πέρα αποφάσισα να μιλήσω και να καταγγείλω. Την άλλη φορά που πήγα για συναυλία στην Κύπρο ήρθε αυτός ο στρατιώτης που έγινε το περιστατικό, είδε την παράσταση και ήρθε μου μίλησε και μου ζήτησε συγνώμη. Ποτέ δεν είναι αργά να μετανιώσουμε για πράγματα.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved