Media

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Οι πρώτες ατάκες των παικτών που θα συζητηθούν!

Gossip-tv Team

Πρεμιέρα για το Survivor Ελλάδα-Τουρκία το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21.00.

Το παιχνίδι θα προβάλλεται από Σάββατο-Τετάρτη παράλληλα και στην Τουρκία.
Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ξεκίνησε να προβάλει τρέιλερ με τους παίκτες!
Στο πρώτο βίντεο, η Σεμά η οποία είναι 34 ετών και κατάγεται από την Προύσα, αποκαλύπτει ότι έχει δίδυμη αδερφή. «Ποια είμαι η Σεμά ή Σεντά; Θα το ανακαλύψουμε μαζί στο Survivor!».
Η Δήμητρα Βαμβακούση με νάζι λέει: «Μπορεί η τούρκικη ομάδα να με θεωρήσει εύκολη αντίπαλο, όμως στο στίβο μάχης θα ιδρώσουν για να με κερδίσουν»!
Η Ετζέμ Οναράν, η οποία είναι πρωταθλήτρια στίβου τονίζει στην κάμερα: «Άκουσα ότι κάποιοι πιστεύουν ότι είναι δυνατοί… όποιος είναι δυνατός ας εμφανιστεί μπροστά μου»!
Η δε Αφροδίτη Σκαφίδα, πρωταθλήτρια άλματος επί κοντώ δηλώνει: «Ένα πράγμα θα πω στους αντιπάλους μου «Μολών λαβέ»!

Στο δεύτερο βίντεο, ο Σπύρος Γουρδούπης δηλώνει πως το Survivor είναι ένα πείραμα. «Για έναν doctor δομικής βιολογίας και ράπερ, το survivor είναι ένα πείραμα. Γιατί οι μάχες θα' ναι έντονες θα γίνουμε θηρία, αλλά στο τέλος θα το δεις θα βρούμε την ουσία»

Ο Okay Koksal είναι πρωταθλητής πάλης και δεν είναι διατεθημένος να εγκαταλείψει εύκολα τον αγώνα. «Ότι έβαλα στόχο, το κατάφερα, έγινε πρωταθλητής Ευρώπης. Ο ανταγωνισμός φέτος στο Survivor θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί»

Ο Τόνι Σταυράτης εργάζεται ως ασφάλεια σε VIP πρόσωπα και έχει μάθει να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος. «Έχω μάθει να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος και αυτό η αντίπαλη ομάδα θα το ανακαλύψει πολύ σύντομα»

Στο τρίτο βίντεο που προβλήθηκε, η Sude Burcu πρωταθλήτρια στο Tae Kwon Do δήλωσε: «Τι μπορεί να κάνει στο Survivor μια κοπέλα που έχει βγει έξι φορές πρωταθλήτρια Τουρκίας στο Tae Kwon Do; Μπορεί ακόμα και να κερδίσει»

Η Ρία Κολοβού είναι ιδιοκτήτρια Μπουτίκ στη Μύκονο και είναι έτοιμη να ταξιδέχει στον Άγιο Δομίνικο. «Έχω μεγάλο πρόβλημα με την καθαριότητα. Στα αγωνίσματα όμως στο Survivor θα καθαρίσω εγώ για την ελληνική ομάδα»

Η Kader Karakaya είναι αθλήτρια-προπονήτρια ποδοσφαίρου. «Όποιος είναι να λυγίσει θα λυγίσει και όποιος είναι να γονατίσει θα γονατίσει. Όλοι θα μάθουν τι σημαίνει επιβίωση»

Τέλος, η Ντέμυ Τσαγανού είναι διαιτητής ποδοσφαίρου και είναι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη για την ελληνική ομάδα. «Στο γήπερο τους κανόνες τους ορίζω πάντα εγώ. Όποις δεν τους υπακούει φεύγει με κόκκινη κάρτα. Το ίδιο θα συμβεί και με τον αντίπαλο»
Δείτε τις δηλώσεις των παικτών που θα συζητηθούν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved