Ποια συμβόλαια παρουσιαστών ανανεώνει ο ΑΝΤ1;
Media

Ποια συμβόλαια παρουσιαστών ανανεώνει ο ΑΝΤ1;

Σε φάση μακροπρόθεσμου προγραµµατισµού εισέρχεται ο ΑΝΤ1, που όχι µόνο ανέκτησε µέσα στους τελευταίους µήνες το χαµένο έδαφος, αλλά και σταθεροποιείται σε τροχιά πρωτιάς.

Τα στελέχη ήδη κάνουν σχέδια για την επόµενη σεζόν και αυτό «σφραγίζει» από νωρίς και την τύχη των παρουσιαστών της ψυχαγωγίας, που παίρνουν από τώρα το «πράσινο φως» για την προσεχή χρονιά.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews από το Μαρούσι, καθώς πλησιάζει το κοµβικό σηµείο που τα περισσότερα συµβόλαια λήγουν, το κανάλι έχει ήδη αποφασίσει να ανανεώσει το συµβόλαιο της Φαίης Σκορδά, η οποία διαγράφει νικητήρια πορεία µε αλλεπάλληλες πρωτιές στην πρωινή ζώνη, ενώ στο δυναµικό του επιθυµεί να κρατήσει και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος βρήκε τη θέση του µετά τη µετάθεση του «The 2night show» σε νέες ηµέρες µετάδοσης. ∆εδοµένη, παράλληλα, θεωρείται και η ανανέωση του συµβολαίου της Μαρίας Μπεκατώρου, που σηµειώνει φέτος διπλή επιτυχία.

Το «Still standing» σηµειώνει ανοδική πορεία στην απογευµατινή ζώνη µε ποσοστά που αγγίζουν ακόµα και το 27%, ενώ σε έκπληξη της χρονιάς εξελίσσεται το «Your face sounds familiar», που µε την ανανεωµένη του εικόνα χτυπάει πρωτιά στην prime time της Κυριακής. Με βάση αυτά τα δεδοµένα, το κανάλι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει τον όρο επέκτασης του συµβολαίου των τριών παρουσιαστών για «συν έναν» χρόνο, ενώ µε θετικό πρόσηµο συνέχισης συνεργασίας εξετάζονται και άλλα πρόσωπα µε µεγάλες επιτυχίες στο πρόγραµµα του καναλιού. Εκτός από συµβόλαια ο ΑΝΤ1 δίνει παράταση και σε επιτυχηµένα προγράµµατα.

Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, το «Your face sounds familiar» θα συνεχιστεί έως το τέλος Μαΐου, µε την προσθήκη επιπλέον επεισοδίων. Αρχικά το σόου µιµήσεων επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 21 Απριλίου, αλλά µετά τις καλές του επιδόσεις αποφασίστηκε να επεκταθεί κατά 4-5 επεισόδια, ώστε να µείνει περίπου έναν µήνα επιπλέον στον αέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved