The 2night show: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι στην αποψινή εκπομπή του Αρναούτογλου
Media

The 2night show: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι στην αποψινή εκπομπή του Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει απόψε, Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, σε κλίμα έρωτα και αγάπης την Άννα Αμανατίδου.

Τι της έχουν ετοιμάσει οι «Μύγες»; Και πώς θα αντιδράσει η ίδια όταν την στέψουν βασίλισσα; Η πρώην παίκτρια του «GNTM» μιλάει για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και τη συγγνώμη που της ζήτησε η πρώην συμπαίκτριά της, Μικαέλα Φωτιάδη. Επιπλέον, αναφέρεται στον πολυαγαπημένο της πατέρα και δηλώνει περήφανη που υπήρξε βοηθός του στα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα.

Ο Γρηγόρης υποδέχεται επίσης για πρώτη φορά τη Μαρίνα Βλαχάκη. Η επί δέκα χρόνια συνεργάτης του Στράτου Διονυσίου μιλάει για τη ζωή και την καριέρα της στο πλευρό του και εξομολογείται άγνωστα περιστατικά που τον σημάδεψαν. Τέλος, εξηγεί γιατί δεν την καλούν ποτέ στις εκπομπές που είναι αφιερωμένες στον μεγάλο τραγουδιστή.

Καλεσμένος του Γρηγόρη είναι και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος μιλάει για την καριέρα του στη μουσική και με τη συνοδεία μιας κιθάρας μας ταξιδεύει με την υπέροχη φωνή του.

Τέλος, στο πλατό του «The 2Night Show» έρχεται και η Άννα Λορένη. Η παίκτρια του περσινού «Power Of Love» μιλάει για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε μέσω Instagram και για τη ζωή της στο Ντουμπάι. Τέλος, αποκαλύπτει την αιτία που χώρισε από τον Παναγιώτη Θεόφιλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved