Το Τατουάζ: Ο Ορφέας θύμα ξυλοδαρμού!
Media

Το Τατουάζ: Ο Ορφέας θύμα ξυλοδαρμού!

Η ζωή του Ορφέα αλλάζει δραματικά στα επόμενα επεισόδια της σειράς «To τατουάζ», καθώς μπαίνει στη φυλακή.

Εκεί, όμως όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού και η είδηση αυτή θα σοκάρει τους πάντες.

Η Χριστίνα αποφασίζει να πείσει με κάθε τρόπο τον Ορφέα με επιχειρήματα να της επιτρέψει να γράψει τη βιογραφία του, καθώς βρίσκει την ιστορία του εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Εκείνος, όμως, κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις μαζί της. Κι ενώ η οικογένεια Μελά παραμένει στο Λονδίνο, ο Παύλος συζητά με τον Θεοχάρη, τη Βέρα και τη Μάρθα την εντύπωση που του έχει δώσει η Ελένη ότι δεν είναι και πολύ ερωτευμένη με τον Φίλιππο. Ο ίδιος, μάλιστα, τις επόμενες μέρες παρατηρεί τη συμπεριφορά της κόρης του και οι υποψίες του επιβεβαιώνονται.

Παράλληλα, στη φυλακή ο Ορφέας πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τους συγκροτούμενους του και δέχεται τις πρώτες βοήθειες. Όλοι μαθαίνουν για τον ξυλοδαρμό του νεαρού μέσα στη φυλακή και οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Για άλλους είναι μία τιμωρία για όσα έχει κάνει σε ανυπεράσπιστες γυναίκες, ενώ άλλοι θεωρούν πως ο νεαρός ήδη πληρώνει τις πράξεις του με τη σύλληψη του. Και όσο οι μέρες περνούν και η Χριστίνα επιμένει να του ζητάει να γράψει ένα βιβλίο για εκείνον, ο Ορφέας κάνει σκληρό οικονομικό παζάρι με τη δημοσιογράφο για να της δώσει την ιστορία της ζωής του.

Η Ελένη με τον Φίλιππο, από την άλλη, επιστρέφουν στην Ελλάδα και η κοπέλα εξομολογείται στην Αφροδίτη ότι δεν θέλει να είναι «αυτοκόλλητη» με τον νεαρό, καθώς άλλες είναι πια οι προτεραιότητες στη ζωή της. Η ίδια, μάλιστα, ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στον Φίλιππο και τον αφήνει εμβρόντητο! Την επόμενη μέρα ο Ορφέας αρχίζει να αφηγείται τα απομνημονεύματα του σ' ένα κασετοφωνάκι μέσα από το κελί της φυλακής.

Λίγο αργότερα, η Ελένη δέχεται ένα τηλεφώνημα από εκείνον και τρομοκρατείται. Ο Αλέξανδρος μαθαίνοντας τι συνέβη γίνεται έξαλλος και επισκέπτεται τον Ορφέα και του τρίζει τα δόντια για τη χρήση του κινητού. Τα τηλεφωνήματα του, όμως, από τη φυλακή εξοργίζουν την οικογένεια Μελά και ο Παύλος αποφασίζει να τον καταγγείλει στον διευθυντή των φυλακών.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved