Εξελίξεις και ανατροπές στο «Τατουάζ» - Επίθεση της μεθυσμένης Όλγας σε περαστική!
Media

Εξελίξεις και ανατροπές στο «Τατουάζ» - Επίθεση της μεθυσμένης Όλγας σε περαστική!

Νέες ανατροπές και εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Τατουάζ». Η κατάσταση της Όλγας χειροτερεύει, ενώ ο Ορφέας μέσα στη φυλακή γίνεται στην κυριολεξία αγρίμι στο κλουβί.

Η εξάρτηση της Όλγας από το αλκόολ μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και μεγαλύτερη.
Οι καβγάδες με τον Στέφανο είναι σε καθημερινή βάση.
Μάταια προσπαθεί να την κάνει να απομακρυνθεί από την τόσο καταστροφική αυτή συνήθεια που φέρνει προβλήματα και στο παιδί. Ο Αλέξανδρος αρχίζει να συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πηγαίνει καλά και ρωτά επίμονα τον Στέφανο αν η Όλγα κάνει χρήση χαπιών ή αλκοόλ.
Εκείνος την καλύπτει. Τα πράγματα θα πάρουν ανεξέλεγκτη τροπή όταν η Ολγα σε κατάσταση μεγάλης μέθης θα πλακωθεί με μια περαστική γυναίκα στον δρόμο.
Ο Στέφανος την προειδοποιεί πως δεν θα συνεχίσει να ανέχεται για πολύ ακόμη αυτήν την κατάσταση. Λίγο αργότερα, ένα περιστατικό θα οδηγήσει την Άννα να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Η Όλγα την παρακαλεί να μην πει τίποτα σε κανέναν.
Στο Λονδίνο, η κατάσταση της υγείας της Αμαλίας παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση. Απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Σέκερη, χωρίς να του εξηγεί τι συμβαίνει.
Παράλληλα παίρνει μια μεγάλη απόφαση που μοιράζεται μόνο με τη Βέρα και τον Θεοχάρη, ούτε καν με την Άννα. Να μπει σε τεχνητό κώμα σε μια προσπάθεια να γίνει καλά.
Ενώ όλα κανονίζονται, ένα απρόοπτο γεγονός δεν θα επιτρέψει να προχωρήσει η συγκεκριμένη θεραπεία
Εξάλλου, ενώ η Χριστίνα ξεκινά να γράφει το βιβλίο για τη ζωή του σίριαλ κίλερ και επισκέπτεται τα Μετέωρα, η συμπεριφορά του Ορφέα μέσα στη φυλακή είναι όλο και πιο εριστική απέναντι στους συγκρατούμενους τους. Σύμφωνα με το TV Έθνος, με μια ασήμαντη αφορμή θα ξεκινήσει καβγάς με τον κακοποιό που μοιράζεται το ίδιο κελί, τον Λευτέρη, καταλήγοντας να παίζουν άγριο ξύλο. Η Τατιάνα και ο Τόνι υπογράφουν και τυπικά το διαζύγιο και παρά το γεγονός ότι τον νεαρό άνδρα προσπαθεί να προσεγγίσει η Κασσάνδρα και εκείνος δείχνει αρχικά να ανταποκρίνεται, όλα αλλάζουν.
Ο επιχειρηματίας ξαναρχίζει τη χρήση κοκαΐνης και μάλιστα χάνει τον έλεγχο.
Η Μαργκώ, που ενημερώνεται αμέσως για την κατάσταση, θορυβείται και αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα, διαφορετικά όμως από τις προηγούμενες φορές. Ετσι κάνει στον γιο της μια απίστευτα δελεαστική πρόταση θεωρώντας πως θα την αποδεχθεί και ταυτόχρονα κάνει νέα προσπάθεια να απαλλαγεί από την εξάρτηση του από τα ναρκωτικά.
Ο Ορφέας, μετά την επίσκεψη της Ελένης στη φυλακή, απολύει τον Μάνο βρίζοντας τον και δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη θέση του. Εντωμεταξύ, ο Αλέξανδρος προσπαθεί να βάλει όρια στην άσχημη συμπεριφορά της Λήδας, με τη βοήθεια της Όλγας. Η Ειρήνη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της και ο Σέκερης θα βρεθεί μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη. Λίγο αργότερα, ο Νικόλας πιέζει την Αμαλία να του εξομολογηθεί την αλήθεια σχετικά με την οικογένεια Νίβεν και το λαθρεμπόριο όπλων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved