Media

Λευτέρης Λαζάρου: Η νέα δήλωση για το MasterChef: «Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κάναμε εμείς»

Gossip-tv Team

Ήταν από τους πρώτους που έκατσαν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του MasterChef!

Ο Λευτέρης Λαζάρου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου, σχολίασε το νέο κύκλο του μαγειρικού ριάλιτι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτός ο κύκλος έχει κλείσει οριστικά για εκείνον.

«Ο κύκλος ο δικός μου στο MasterChef έκλεισε. Τα νέα παιδιά ακολουθούν και τα πάνε μια χαρά. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κάναμε εμείς αλλά νομίζω ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται και το βλέπει. Όλες αυτές οι εκπομπές έβαλαν και πάλι τον κόσμο στη διαδικασία του μαγειρεύω και κάθομαι στο τραπέζι σαν οικογένεια. Νομίζω ότι αυτό είναι σπουδαίο», είπε ο ίδιος το πρωί της Τρίτης μιλώντας στην κάμερα.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε πει σχετικά: «Εγώ όταν έκανα τηλεόραση, το MasterChef, πήγα να δώσω το κύρος μου σε ένα διαγωνισμό. Έτσι ξεκίνησε το MasterChef. Την εξέλιξη και το πρότζεκτ δεν το γνωρίζω γιατί είναι τέτοιες οι ώρες που δεν μπορώ να το παρακολουθήσω και δεν μου αρέσει να δω κάτι που είχα κάνει εγώ με άλλες σκέψεις και άλλα πράγματα. Δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο πλέον. Εδώ που έχω φτάσει θέλω να κάνω άλλα πράγματα».

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved