Media

Είναι επίσημο! Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ξανά... Σάββατο! Δείτε το τρέιλερ

Gossip-tv Team

Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για την εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά» και την επιστροφή στη θέση της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο «Φωτοστέφανο» η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου μεταφέρεται και πάλι στα βράδια του Σαββάτου. Τι γίνεται όμως με το Survivor;

Όπως ο δημοσιογράφος έγραψε το Survivor παραμένει (προς το παρόν) πιστό στο κόνσεπτ "Ελλάδα - Τουρκία" και θα συνεχίσει να προβάλλεται Σάββατο έως Τετάρτη. Το Σάββατο δε θα έχουμε κανονικό τρίωρο επεισόδιο, αλλά επεισόδιο "σφηνάκι", διάρκειας μόλις μίας ώρας 21.00-22.00 . Θα γίνει ειδικό μοντάζ για το Σαββατιάτικο μίνι-επεισόδιο για την Ελλάδα, ώστε να μη χαθεί η ροή. Τις υπόλοιπες ημέρες (Κυριακή - Τετάρτη) τα επεισόδια θα παραμείνουν τρίωρα.

Τα νεότερα είναι πως ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ πριν λίγη ώρα πρόβαλλε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και όπως θα δείτε κι εσείς στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί η επόμενη προβολή της εκπομπής θα είναι το ερχόμενο Σάββατο 2 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved