Media

Survivor: Η είσοδος της Κατερίνας Δαλάκα και η αντίδραση των παικτών!

Gossip-tv Team

Survivor Ελλάδα -Τουρκία: Είναι γεγονός! Η Κατερίνα Δαλάκα και πάλι παίκτρια στο Survivor!

Το βράδυ του Σαββάτου μετά το αγώνισμα για τις προμήθειες, το οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει η Ελληνική ομάδα, οι παίκτες βρέθηκαν ξανά στην παραλία προκειμένου να αγωνιστούν στο πρώτοι αγώνισμα για την ασυλία.

Λίγη ώρα όμως πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τους παίκτες της Ελληνικής ομάδας πως από εδώ και το εξής στην ομάδα τους εντάσσεται μια ακόμη παίκτρια και αυτή φυσικά δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Δαλάκα.

Μετά την ανακοίνωση του ονόματος, η παίκτρια έκανε την είσοδό της και πραγματικά κάνοντας ένα γρήγορο flash back διαπιστώσαμε πως η εμφάνιση της μας έκανε αυτό που λέμε «σα να μην πέρασε μια μέρα». Η Κατερίνα χαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες και έπειτα μίλησε για την επιστροφή της στο στίβο μάχης.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα λίγο πριν την αναχώρηση της για Άγιο Δομίνικο είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Τα λέμε σύντομα.. υγεία πάνω από όλα. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα ,την Αγάπη και την υποστήριξη που μου δείχνετε. Να κάνετε πάντα αυτό που νιώθετε… μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα».

Δείτε το απόσπασμα με την είσοδο της στο ριάλιτι στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved