Media

Survivor: Χαμός στην Ελληνική ομάδα - Απίστευτοι χαρακτηρισμοί και φωνές!

Gossip-tv Team

Survivor Ελλάδα -Τουρκία: Χαμός για μια ακόμη φορά στην Ελληνική ομάδα! Ο Βασίλης Βασιλικός και πάλι στο προσκήνιο.

Τι συνέβη και άρχισε να κατηγορεί την Δήμητρα;

«Σήμερα το πρωί στην παραλία, είδα κάτι περίεργο από την καλύβα. Είδα τη Δήμητρα να κρατάει κάτι στο χέρι της και να μασουλάει. Έχουμε κάποιους κανόνες ότι φαγητό βρίσκουμε το μοιραζόμαστε. Είναι ύποπτο», είπε ο Βασίλης ενώ η Δήμητρα μιλώντας στην κάμερα από την πλευρά της είπε: «Το αγκούσα και πήγα και τον ρώτησα, μου είπε ότι με είδε να τρώω κάτι και τον νεύριασα αλλά δεν το είπε γιατί δεν ήθελε να είναι αυτός ο ρουφιάνος».

Στη συνέχεια την ώρα που είχαν ξαπλώσει στην παραλία, το σκηνικό συνεχίστηκε με τον παίκτη να κατηγορεί την συμπαίκτρια της και εκείνη να αντιδρά πολύ έντονα.

«Γιατί δεν με έπιασες να έρθεις να μου το πεις; Ποιος είναι ο ρουφιάνος; Ούτε καν ξέρεις τι είδες. Είχα απλά πάει τουαλέτα. Έκαστες και είπες στα παιδιά της ομάδας ότι είπες αυτό κι έριξες αλλού τις ευθύνες. Με βάζεις να τσακωθώ με την ομάδα. Αυτό δεν ισχύει που είδες. Εγώ σε βοηθάω», του είπε με τον Βασίλη να επιμένει: «Είμαι τρελός; Το είδα ότι μάσαγες. Γιατί να πω ψέματα; Το είδα. Το έχω χάσει τελείως; Γιατί να το πω;».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved