Media

Survivor: Η νίκη της ασυλίας στην Ελληνική ομάδα – Υποψήφιοι προς αποχώρηση Τούρκοι παίκτες

Gossip-tv Team

Survivor Ελλάδα -Τουρκία: Η είσοδος της Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor έσπασε το σερί ηττών και έφερε τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας.

Η συμβολή της και στο αποψινό αγώνισμα, το οποίο απαιτούσε ταχύτητα, στόχο και δύναμη, ήταν σημαντική αφού όχι τόσο με τις ατομικές νίκες της αλλά με την καλή της ψυχολογία, τις συμβουλές της, την αγωνιστικότητα και το πάθος της, έδωσε «ανάσα» στην Ελληνική ομάδα, η οποία κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα της ασυλίας οπού έφερε την ισοψηφία αλλά και τον τρίτο που τους χάρισε την ασυλία.

Στο αποψινό επεισόδιο είδαμε να συνεχίζεται η κόντρα του Βασίλη Βασιλικού με τους παίκτες, οπού αυτή τη φορά τα έβαλε με την Δήμητρα. Αυτό το κλίμα ευτυχώς δεν επηρέασε την ομάδα. Οι Έλληνες παίκτες μπήκαν πολύ δυναμικά στο στίβο μάχης κι σε ένα αγώνισμα αρκετά δύσκολο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα σερί νικών, το οποίο λίγο αργότερα έσπασε, ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω, πείσμωσαν ακόμη περισσότερο κι έτσι κατάφεραν να κερδίσουν το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας με 10-7 κάνοντας τόσο τον Σάκη Τανιμανίδη όσο και τους ίδιους τους παίκτες να πανηγυρίσουν.

Αμέσως μετά οι δυο ομάδες έκαναν κι έναν τρίτο αγώνα και αυτός ήταν που τελικά χάρισε την ασυλία στην Ελλάδα με 3 – 0.

Απόψε λοιπόν οι Τούρκοι παίκτες θα κληθούν να ψηφίσουν προς αποχώρηση κάποιους από τους συμπαίκτες τους.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved