X - Factor: Η ημερομηνία της πρεμιέρας, οι χιλιάδες αιτήσεις και το έπαθλο
Media

X - Factor: Η ημερομηνία της πρεμιέρας, οι χιλιάδες αιτήσεις και το έπαθλο

Έπειτα από πολλές συζητήσεις, meetings και ραντεβού, τα επιτελικά στελέχη του Open tv κατέληξαν στην τετράδα των κριτών που θα πλαισιώνει τη Δέσποινα Βανδή -σε ρόλο παρουσιάστριας- στο Χ – Factor

Πρόκειται για τους Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει συμμετάσχει και στο παρελθόν ως κριτής στο συγκεκριμένο πρότζεκτ και από την αρχή θεωρούνταν ένα δυνατό χαρτί για το show. Επιπλέον, τόσο η Μελίνα Ασλανιδου όσο και ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες έχουν ξαναβρεθεί στην κριτική επιτροπή μουσικών talent shows ενώ ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είναι μουσικός παραγωγός και διευθυντικό στέλεχος σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, με πολυετή πείρα στην ελληνική και ξένη μουσική βιομηχανία.

Μόλις ολοκληρωθούν οι οντισιόν, τα bootcamps και η τελική επιλογή των παικτών, θα αρχίσουν τα live shows, που θα προβάλλονται κάθε Σάββατο στην prime tine ζώνη, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και σχετικά τρέιλερ που θα ενημερώσουν τους τηλεθεατές για το πότε θα ξεκινήσει το show.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People πιθανή ημερομηνία για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του είναι η Παρασκευή 29 Μαρτίου, ενώ το φινάλε που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή θα γίνει μέσα στον Ιούλιο.

Όσο για τις αιτήσεις συμμετοχών αλλά και το έπαθλο;
Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, από βασικά στελέχη του καναλιού, από τότε που άρχισε η μετάδοση του τρέιλερ, το οποίο καλούσε κάθε νέα και νέο που πιστεύει ότι έχει ταλέντο στο τραγούδι να δηλώσει συμμετοχή στο φιλόδοξο σόου, οι αιτήσεις έχουν φτάσει ης 2.000! Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι καθημερινά κατατίθενται 200 αιτήσεις, κάτι που έχει κάνει την ομάδα παραγωγής να τρίβει τα μάτια της από έκπληξη.

Η δημοσιότητα, η γρήγορη φήμη, το έπαθλο, τα χρήματα, αλλά και η ανεργία στον χώρο της μουσικής έχουν κάνει πολλά παιδιά που λατρεύουν το τραγούδι να ψάχνουν για μια θέση στον ήλιο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved