«Revenge Βody»: Έτοιμη για την πρεμιέρα της η Ιωάννα Λίλη!
Media

«Revenge Βody»: Έτοιμη για την πρεμιέρα της η Ιωάννα Λίλη!

H Ιωάννα Λίλη αναλαμβάνει δράση με το Revenge Body.

Η Ιωάννα Λίλη σε κάθε επεισόδιο του Revenge Body υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μία ιδιαίτερη φάση της ζωής τους. Έχουν ζήσει την αμφισβήτηση ή και την απόρριψη. Νιώθουν απογοητευμένοι, θέλουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους. Ο στόχος όλων είναι ένας: Να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί -εξωτερικά και εσωτερικά.

Έχουν τη θέληση να ανανεωθούν. Να νιώσουν πιο δυνατοί και πιο υγιείς. Να αισθάνονται αυτοπεποίθηση κοιτάζοντας το είδωλό τους στον καθρέφτη. Γι’ αυτό αποφάσισαν να έρθουν στο Revenge Body, την εκπομπή που ξεκίνησε στις ΗΠΑ η Khloe Kardashian και άλλαξε τον τρόπο ζωής και την εικόνα εκατοντάδων ανθρώπων.

Οι συμμετέχοντες στο Revenge Body είναι αποφασισμένοι να αναγεννηθούν. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη. Όμως δέχτηκαν την πρόκληση για να κερδίσουν αυτό που τους αξίζει. Και είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.

Άλλωστε, στο Revenge Body θα έχουν τους καλύτερους συμμάχους. Μια ομάδα καταξιωμένων γυμναστών (Μαρίνα Πήχου, Βασίλης Ιάσωνας Σταυρόπουλος, Βασίλης Ματσάγγος, Νικος Στρατίκης, Δώρα Γκουγκούση, Γωγώ Καλιακούδα, Γιώργος Μπάλλας, Μάκης Κοτσιρόπουλος) και μια ομάδα κορυφαίων διατροφολόγων (Κωνσταντίνος Ξένος, Τάσος Παπαλαζάρου, Θαλής Παναγιώτου και Πωλίνα Γιαννιώτη) αλλά και η Μαρία Ψωμά, γιατρός ειδικευμένη στην παχυσαρκία, θα είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα.


Το “Revenge Body” με την Ιωάννα Λίλη έρχεται στο Open tv το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 20.00.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved