Media

YFSF: Άθλος του Αργύρη Αγγέλου η μεταμόρφωση σε Elsa από το Frozen (photos)

Η πιο δύσκολη -σε όλα τα επίπεδα- ήταν τελικά η μεταμόρφωση που έτυχε στο σημερινό show του YFSF,  στον Αργύρη Αγγέλου.

Όχι μόνο έπρεπε να μιμηθεί γυναικεία φωνή και κίνηση αλλά να γίνει και cartoon! Ε, δεν το λες και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου! Πόσο μάλλον όταν καλείσαι να κάνεις την Πριγκίπισσα Έλσα από την πολυαγαπημένη παιδική ταινία Frozen.

Την ταινία που σάρωσε όπου κι αν προβλήθηκε με το τραγούδι της Έλσας "Let it go" να γίνεται παγκόσμια επιτυχία και να βραβεύεται παντού! Και αυτό ακριβώς επέλεξε το buzzer να δώσει στον Αργύρη Αγγέλου. Το αγγλικό πρωτότυπο τραγούδι και όχι την ελληνική εκδοχή του που ερμήνευσε μοναδικά η ταλαντούχα Σία Κοσκινά. Ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τονν γνωστό ηθοποιό.

Συν τοις άλλοις, έπρεπε να συγχρονιστεί και με τα ψηφιακά εφέ γύρω του. Πραγματικά τα βρήκε πολύ σκούρα. Όπως και η παραγωγή για να ολοκληρώσει αυτή την μεταμόρφωση υψηλών απαιτήσεων. Για να καταλάβετε για την εμφάνιση του Αργύρη είχαν φτιαχτεί για ασφάλεια δύο μάσκες μήπως την ώρα που θα προσαρμοζόταν στο πρόσωπο του γινότανν κάποιο λάθος ή ατύχημα και σκιζόταν το υλικό.

Πώς τα πήγε; Σε συνάρτηση με τον βαθμό δυσκολίας που είχε το act που του ανατέθηκε πολύ καλά. Εντάξει, Έλσα, δεν τον έλεγες αλλά το δούλεψε πάρα πολύ και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.

Δείτε εδώ το βίντεο με την εμφάνισή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved