Media

YFSF: Ο παιχνιδιάρης Γεωργούλης σήκωσε την Μπεκατώρου στα χέρια και έκανε το...κύμα με το κοινό!

Σε μεγάλο πειραχτήρι του πλατό του YFSF, εξελίσσεται ο Αλέξης Γεωργούλης

Και ομολογούμε πως δεν του το είχαμε. Κι όμως, είναι από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του YFSF5 που δεν σταματάει να "παίζει" με το κοινό αλλά και να πειράζει, τόσο τους παίκτες, όσο και την παρουσιάστρια.

Στο γύρισμα της Τετάρτης λίγο πριν από την έναρξη, όταν η Μαρία Μπεκατώρου βγήκε στο stage για να ξεκινήσει η εγγραφή του show, με πριγκιπική εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό ασημί φόρεμα ο Αλέξης δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Σηκώθηκε από τη θέση του και πηγαίνοντας δίπλα της την σήκωσε στον αέρα, όχι μία, αλλά δύο φορές. Κάνοντας φυσικά τον κόσμο στο στούντιο να τον αποθεώσει.

Όχι πως αυτό δεν συμβαίνει και άλλες στιγμές. Εκείνος και η Κατερίνα Στικούδη, όπως έχουν δει τα μάτια μας είναι τα πρόσωπα που όλοι θέλουν να βγάλουν μαζί τους selfie (βέβαια βοηθάει ιδιαίτερα πως η θέση του Αλέξη στην κριτική επιτροπή είναι η ακριανή στην πλευρά του κοινού) και οφείλουμε να πούμε πως και οι δύο δεν χαλάνε χατίρι στον κόσμο.

Σε αυτό το γύρισμα ο Αλέξης - που ξαναβρήκε τη φωνή του μετά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε και ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο "Ζητείται Ψεύτης" στο Θέατρο Παλλάς σε λίγες μέρες- ήταν σε ακόμα μεγαλύτερα κέφια.

Σε μια διακοπή του γυρίσματος μάλιστα έκανε "το κύμα" μαζί με το κοινό. Αυθόρμητος και απολαυστικός. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Gossip-tv.gr εδώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved