Οι δύσκολες ώρες πρωταγωνιστή του Τατουάζ, οι απειλές στο Powef of Love και η εξομολόγηση της Ελένης
Media

Οι δύσκολες ώρες πρωταγωνιστή του Τατουάζ, οι απειλές στο Powef of Love και η εξομολόγηση της Ελένης

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και το gossip-tv.gr, σας κράτησε ενήμερους για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. 

Αφού σας παρουσιάσαμε χθες τα 5 πρώτα θέματα που διαβάσατε περισσότερο, ήρθε η ώρα για τα υπόλοιπα 5 που συμπληρώνουν το top 10.

Στην έκτη θέση λοιπόν βρέθηκε το θέμα με τη Φαίη Σκορδά, η οποία πιο λαμπερή από ποτέ έκανε τη βόλτα της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέματα.

Στην έβδομη θέση βρέθηκε ο Κούλλης Νικολάου ο οποίος αποκάλυψεσε πρόσφατη συνέντευξή του πως έφυγε από τη ζωή ένας πολύ αγαπημένος του άνθρωπος.

Στην όγδοη θέση βρέθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο ένας από τους κριτές του MasterChef, ο οποίος μίλησε για το ριάλιτι μαγειρικής και για την προσωπική του ζωή και έκανε μια δήλωση για τη σύντροφό του που πυροδότησε σχόλια.

Στην ένατη θέση βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής της με αθλητικά παπούτσια και έκανε μια αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, περιέγραψε τι της συνέβη μέσα στο καμαρίνι.

Η δεκάδα κλείνει με το Power of love. Ο Βασίλης κλήθηκε από την Μαρία Μπακοδήμου, να δώσει απαντήσεις στις απειλές που άρχισε να… μοιράζει προς την Άννα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved