Κώστας Τσουρός: «Η κόκκινη γραµµή µου είναι το να απαιτεί ο άλλος από εµένα πράγµατα που δεν µπορώ»
Media

Κώστας Τσουρός: «Η κόκκινη γραµµή µου είναι το να απαιτεί ο άλλος από εµένα πράγµατα που δεν µπορώ»

Πόση υπομονή έχει ο Κώστας Τσουρός ως άνθρωπος και τι προτιμάει τελικά ανάμεσα στην ψυχαγωγία που υπηρετεί τώρα και την ενημέρωση από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση;

Ο ίδιος αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται...

Είσαι τέσσερα χρόνια στην ψυχαγωγία. Αναπολείς την ενηµέρωση;

Φέτος συγκεκριµένα µε πετυχαίνεις σε µια χρονιά που έχουµε εκλογές. Είναι η πρώτη φορά που θα έχουµε εκλογές κι εγώ δεν θα ασχολούµαι µε το πολιτικό ρεπορτάζ. Οπότε κάπως µου φαίνεται. Αλλά νοµίζω πως θα το ξεπεράσω, είµαι πολύ ευχαριστηµένος µε αυτό που κάνω. Νοµίζω ότι έχω βρει τα πατήµατά µου και ο χώρος της ψυχαγωγίας µού αρέσει εξίσου. ∆εν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον χώρο της ενηµέρωσης.

Είναι πιο ανταγωνιστική η ψυχαγωγία;

Η αλήθεια είναι πως είναι πιο ανταγωνιστική, γιατί στον χώρο της ψυχαγωγίας υπάρχει και µια µαταιοδοξία στους ανθρώπους, κάτι το οποίο δεν υπήρχε στον χώρο της ενηµέρωσης.

Εχεις µια αµεσότητα στην τηλεόραση. Είναι ο ρόλος σου ή ο τρόπος σου;

Είναι ο τρόπος µου, γιατί θεωρώ ότι, ούτως ή άλλως σε αυτές τις εκποµπές καλό είναι να συµπεριφερόµαστε και σαν παρέα. Εντάξει, µε τα ωραία της τηλεόρασης, βέβαια, δηλαδή δεν θα αρχίσουµε να βρίζουµε στον αέρα, όπως θα κάναµε ενδεχοµένως στην παρέα. Αλλά εµένα µου αρέσει να είµαι ο εαυτός µου.

Τι µπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού σε µια συνεργασία;

∆ύσκολα βγαίνω εκτός εαυτού, αλλά η κόκκινη γραµµή µου είναι το να απαιτεί ο άλλος από εµένα πράγµατα που δεν µπορώ να κάνω. Αυτή είναι η κόκκινη γραµµή µου, αλλά δεν την έχει υπερβεί κανείς. Αν κάποιος την υπερβεί, θα έχουµε πρόβληµα.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved