Τσουρός για Τσολάκη: «Παράτολµο να είναι στη συγκεκριµένη ζώνη, που είναι καρµανιόλα για τον Alpha»
Media

Τσουρός για Τσολάκη: «Παράτολµο να είναι στη συγκεκριµένη ζώνη, που είναι καρµανιόλα για τον Alpha»

Ο Κώστας Τσουρός παράλληλα με την παρουσία του και τη συμμετοχή του στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται!, φέτος δοκίμασε για πρώτη φορά να κρατήσει και την αρχισυνταξία στην εκπομπή Τι λέει; που παρουσίαζε η Ελένη Τσολάκη, η οποία όμως έριξε αυλαία νωρίς. 

Πώς κρίνει αλήθεια την Ελένη Τσολάκη ως παρουσιάστρια και τι θεωρεί ότι δεν πήγε καλά στην εκπομπή; Διαβάστε τι είπε...

Παράλληλα είχες την αρχισυνταξία στην εκποµπή «Τι λέει;», που κόπηκε πριν από λίγες ηµέρες. Πώς ήταν αυτή η εµπειρία σου;

Ηταν µια πολύ ιδιαίτερη εµπειρία, πρωτόγνωρη για εµένα. Εµαθα πάρα πολλά από αυτή τη διαδικασία. Κατ’ αρχάς νιώθω υπόχρεος προς το κανάλι, µόνο και µόνο που µου πρότεινε να το αναλάβω αυτό, γιατί ήταν σε µια στιγµή που το κανάλι ήθελε να δώσει πνοή στην εκποµπή, να αλλάξει τα πράγµατα και πίστεψε ότι εγώ θα µπορούσα να το κάνω. Τελικά τα πράγµατα δεν ήταν όπως τα θέλαµε, αλλά δεν νιώθω ότι έχασα µέσα από αυτό. Προσωπικά κέρδισα γιατί µπορεί να κόπηκε, αλλά εµείς δώσαµε τον καλύτερό µας εαυτό.

Τι θεωρείς ότι δεν πήγε καλά στη συγκεκριµένη εκποµπή;

Κοίταξε να δεις, η µεσηµεριανή ζώνη στον Alpha ήταν πάντοτε καυτή. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε ένα πρόβληµα µε τις εκποµπές που ήταν σε αυτή τη ζώνη. Φέτος ιδιαίτερα, είχε πάρα πολύ µεγάλο ανταγωνισµό, τα κανάλια απέναντι είχαν πολύ βαριά πυροβολικά. Επίσης, πάντα παίζουν ρόλο και η θεµατολογία, και οι παρουσιαστές, και η οµάδα, και η χηµεία. Ολα βάζουν το λιθαράκι τους για µια επιτυχία. Νοµίζω ότι στη συγκεκριµένη εκποµπή έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο ο ανταγωνισµός και απλά έχασαν πολύ χρόνο µέχρι να βρουν τα πατήµατά τους. ∆ηλαδή έκαναν πολλά πειράµατα και δεν είχε ταυτότητα η εκποµπή.

Πώς βλέπεις την Ελένη Τσολάκη ως παρουσιάστρια;

Η Ελένη έκανε την προσπάθειά της µετά από το πάνελ του «Happy Day». Είναι πολύ αξιόλογη, πολύ εργατική, πολύ συνεπής σε οτιδήποτε χρειάζεται να κάνει µια παρουσιάστρια. Νοµίζω ότι έχει µέλλον και ότι θα τα καταφέρει. Και το τηλεπαιχνίδι που έκανε πέρυσι η Ελένη στην ίδια ζώνη ήταν. Ηταν λίγο παράτολµο να είναι στη συγκεκριµένη ζώνη, η οποία εί ναι καρµανιόλα για τον Alpha.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved