«After Dark»: Αυτοί θα είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι στην πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά
Media

«After Dark»: Αυτοί θα είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι στην πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά

Από την Παρασκευή 8 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή στις 00.30, ο Θέμης Γεωργαντάς έρχεται στον ΣΚΑΪ, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα: συναρπαστικές συνεντεύξεις σε αγαπημένες προσωπικότητες από όλους τους χώρους. Πρόσωπα που έρχονται στις οθόνες μας την κατάλληλη στιγμή, After Dark.

Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής, δύο δημοφιλείς καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να συστηθούν εκ νέου στο κοινό αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής τους μέσα από "αιρετικές" ερωτήσεις κάθε είδους. Τον πυρήνα της εκπομπής αποτελεί το "Εξομολογητήριο", γνωστό από παλιότερες εκπομπές του Θέμη.

Στην εκπομπή φιλοξενείται και ένα αγαπημένο πρόσωπο για τον καλεσμένο, φίλος ή συνεργάτης, το οποίο μας βοηθά να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Επίσης, στην παρέα συμμετέχει ο ταλαντούχος chef Alsi Sinanaj, ο οποίος πραγματοποιεί κάθε γαστρονομική επιθυμία των καλεσμένων, καθώς και η "γειτόνισσα" Gian Mamaki, η οποία εισβάλλει στο σπίτι και ξαφνιάζει με τις απορίες της. Τέλος, δεν λείπουν οι ευρηματικές δράσεις σε ένα αστικό σκηνικό μέσα από μία ατμοσφαιρική κινηματογράφηση και φωτογραφία.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στην πρεμιέρα της εκπομπής, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Αντώνη Ρέμο και τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Αντώνης Ρέμος, στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά τον πολυσυζητημένο γάμο του. Μιλάει για την πρώτη του γνωριμία με την Υβόννη, περιγράφει με λεπτομέρειες την ημέρα του γάμου του και μας αποκαλύπτει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια και αν αυτά περιλαμβάνουν τηλεόραση ή όχι. Στο Εξομολογητήριο αποδεικνύεται εξίσου ειλικρινής: ποιο τραγούδι, που δεν έχει πει ο ίδιος, έχει "ζηλέψει"; Για ποιο λόγο συνήθως τσακώνεται με την Υβόννη; Έχει ακούσει ποτέ δικό του τραγούδι του κατά τη διάρκεια ερωτικής επαφής; Και πολλά ακόμη...

Η Ναταλία Γερμανού μιλάει για τη μεταγραφή της στον Alpha, αν είναι σήμερα ερωτευμένη και πώς διαχειρίστηκε στην καριέρα της, το επίθετο "Γερμανού". Στο Εξομολογητήριο είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ: ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ; Θα συνεργαζόταν και πάλι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Τι πιστεύει στα αλήθεια για τους πρώην της;

Οι πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις γίνονται… After Dark

Κάθε Παρασκευή στις 00.30 στον ΣΚΑΪ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved