Media

YFSF: Συγκλόνισε ο Αργύρης Αγγέλου ως Γιάννης Πάριος (Video- Photos)

Με ταπεινότητα και πολλή αγάπη προσέγγισε τον ρόλο που καλούνταν να φέρει εις πέρας στη σκηνή του YFSF ο Αργύρης Αγγέλου

Ως μεγάλος θαυμαστής του Γιάννη Πάριου που καλούνταν να μιμηθεί, ο ηθοποιός δυσκολεύτηκε αρκετά με τη συγκεκριμένη μεταμφίεση καθώς ήθελε να αποδώσει τον ρόλο του όσο καλύτερα μπορούσε.

Και μπορεί εμφανισιακά να έκανε πολλά για να μοιάζει στον τραγουδιστή του έρωτα, προσθέτοντας λίγα παραπανίσια κιλά με διάφορα τρικ, όμως εκείνο που τον ζόρισε παραπάνω απ' όλα ήταν τα φωνητικά.

Ο Αργύρης τραγούδησε το "Γράμμα", τεράστια επιτυχία του Πάριου από το παρελθόν, όπως το είχε τραγουδήσει εκείνος στο Μέγαρο Μουσικής πριν από μερικά χρόνια.

Όλοι οι κριτές της επιτροπής επεσήμαναν πως για ακόμα μία φορά ο Αργύρης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό με τον Αλέξη Γεωργούλη να εκθειάζει το ταλέντο και το ήθος του συναδέλφου του με τον οποίο συνεργάζονται για την παράσταση Ζητείται Ψεύτης.

Τον Αργύρη Αγγέλου περίμενε και μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Στο πλατό εμφανίστηκαν οι Αποστολία Ζώη, Χρύσα Κλούβα και Ναταλία Δραγούμη που επίσης παίζουν στην παράσταση που ανεβαίνει στο Θέατρο Παλλάς. Κάτι που συγκίνησε ιδιαίτερα τον Αργύρη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εμφάνισή του στο YFSF

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved