MasterChef: Οι σαρδέλες, το love story και ο... Ντάνος
Media

MasterChef: Οι σαρδέλες, το love story και ο... Ντάνος

Το «Κλαμπ σάντουιτς σαρδέλας» του Αθηναγόρα Κωστάκου, έκανε δύσκολη τη ζωή της Σπυριδούλας και του Αλέξανδρου και στάθηκε αφορμή για να αποχωρήσει ο δεύτερος από MasterChef, ενώ προκάλεσε πανικό και στα social media.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής, όμως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ο Χρήστος Μπάρκας, που έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι βλέπουν ήδη στο πρόσωπο του το νικητή του μαγειρικού ριάλιτι!

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος άναψε φωτιά στα «μπατζάκια» του Αλέξανδρου και της Σπυριδούλας, που κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του «Κλαμπ σάντουιτς σαρδέλας».
Οι συμβουλές του μάλλον δεν τους βοήθησαν και πολύ.
Άφωνοι κι οι τηλεθεατές τον άκουσαν να τους λέει ότι το πιάτο αποτελείται από τρία μέρη:
«Είναι ένα τραγανό φύλλο τυνησιακό που ονομάζεται "μπρικ", ένας καπνιστός ταραμάς, μαρμελάδα ντομάτας και σαρδέλα μαρινάτη, όπως την κάνουν οι Έλληνες. Λίγη πούδρα από αποξηραμένη ελιά θα βοηθήσει στις οξύτητες και στην αλμύρα του πιάτου».
Η Σπυριδούλα πήρε 9 στα 10, ενώ ο Αλέξανδρος άκουσε τον εμπνευστή της συνταγής να λέει ότι το δικό του πιάτο «δεν περνάει το πάσο και καταλήγει στα σκουπίδια».
Στα social media επικράτησε πανικός, αφού οι φαν του παιχνιδιού μάλλον δεν μπόρεσαν να «χωνέψουν» τη γαστριμαργική πρόταση του γνωστού σεφ. Έτσι οι υποστηρικτές του ανέλαβαν δράση, τονίζοντας ότι στο μαγαζί του στο Λονδίνο, «Meraki», ο κόσμος στήνεται στην ουρά για να βρει τραπέζι.
Ο Ντάνος του... MasterChef
Φανατικούς θαυμαστές έχει αποκτήσει ο Χρήστος Μπάρκας, ο οποίος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο με το «Κρατς». Από τη στιγμή, όμως, που φόρεσε την ποδιά του «MasterChef» άρχισε να ξεχωρίζει, όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και για το χαρακτήρα του.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που τον εκθειάζουν για το ήθος και τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, όπως κι αυτοί που θεωρούν ότι θα είναι ο νικητής. Κάποιοι, μάλιστα, τον αποκαλούν «Ντάνο του MasterChef». Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο ενός θαυμαστή του: «Καλύτερα να είστε Χρήστος του "MasterChef" σε έναν κόσμο γεμάτο Αντώνηδες του "Power of love".
Γεγονός είναι, πάντως, ότι ο Χρήστος έχει τηρήσει αυτό που είχε πει μπαίνοντας στο παιχνίδι, ότι για να κερδίσει θα παλέψει μέχρι τέλους και θα κρατήσει τις δυνάμεις του με πειθαρχία και απόλυτη συγκέντρωση στο οτόχο του, τη νίκη!
Μέχρι στιγμής ο Χρήστος έχει κερδίσει τρεις φορές την ασυλία και σίγουρα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στην ομάδα του οποίου ανήκει, περιμένει ακόμη περισσότερα από αυτόν.
Η κόκκινη ομάδα είχε την τύχη, την προηγούμενη εβδομάδα, να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη για να απολαύσει κρητικές γεύσεις δια χειρός Μανώλη Παπουτσάκη, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το «MasterChef Junior».
Το εστιατόριο του, «Χαρούπι», βρίσκεται στα Λαδάδικα και θεωρείται ένα από τα καλύτερα της πόλης. Όλοι το απόλαυσαν και με το παραπάνω, όπως και το χαμάμ, το οποίο επισκέφτηκαν επίσης και χαλάρωσαν για τα καλά.

Love story
Δεν κρύβουν πια την «αδυναμία» που έχουν ο ένας στον άλλον η Ασημίνα και ο Πάνος. Την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε εκείνη να πηγαίνει και να τον ξυπνάει το πρωί με χάδια και γλυκόλογα.
«Ξυπνα», του είπε, για να ακούσουμε εκείνον να λέει λίγο αργότερα on camera:
«Με τέτοια τσιριχτή φωνή που έχει ξυπνάς καλύτερα και από ξυπνητήρι».
Μας ενημέρωσε δε, ότι η συμπαίκτριά του ξυπνάει πρώτη από όλους το πρωί, πρ¬κειμένου να βαφτεί και να ετοιμαστεί, αφού θέλει να είναι πάντα στην τρίχα. Γεγονός είναι, πάντως ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και πια δεν το κρύβουν, ούτε από τους συμπαίκτες τους, ούτε από το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved